SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"20 Yıl Önceden Sözüm Vardı"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da küçükken ırmağa düşen kadın, kendi kendisine verdiği sözü 20 yıl sonra dünya getirdiği oğlan çocuğuna köprüyü yapan mühendisin adını vererek yerine getirdi. 
 
Darende ilçesi Irmaklı köyünde çocukluk yıllarında ırmağa düşen Şükran Kılıç, ölümden döndüğü gün 'evlenir de bir oğlan çocuğum olursa buraya köprü yapılmasına vesile olanın kişinin ismini vereceğim' dedi ve bu hayali 20 yıl sonra gerçek oldu. 2010 yılında yapımına başlanan köprü tamamlandığında bir oğlan çocuğu dünyaya getiren Şükran Kılıç, bebeğine köprünün projesini çizen Malatya İl Özel İdaresi'nde görevli Fuat Bayhan'ın ismini verdi. Şükran Kılıç, "Birçok köylünün ölümle karşı karşıya kaldığı bölgeye köprünün yapılması köylüleri olduğu gibi bizleri de sevindirdi. Bahçelerimize gidebilmek için sudan geçmek zorunda kalan köylülerimiz köprü sayesinde tehlikeli yolculuktan kurtuldu" dedi. 
 
Şükran Kılıç'ın eşi Hüseyin Kılıç ise eşinin bu durumuna saygı duyduğunu ve bu konuda her türlü desteği verdiğini söyledi. Köy Muhtarı Ömer Kılıç ise, "Aile durumu bana anlattığında olay karşısında duygulandım. İl Özel İdaresi'nde görevli mühendis Fuat Bayhan ise köyümüze gelerek adaşına kirve olacağını söyledi. Köylülerimizin bahçelerine gidebilmek için yıllardır çektiği çile İl Özel İdaresi'nin çalışmalarıyla son buldu. Bu köprü yapılmadan önce onlarca kaza meydana geldi. Köylülerimizin traktörlerinin dahi sele kapıldığı oldu. Uzun uğraşlardan sonra köyümüz köprüye kavuştu. Bu çalışmada emeği geçen ilçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet İnce, İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu ve duyarlı aileye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız