SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da Aktaş ailesi 20 yıl sonra evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. 
 
Malatya'nın Darende ilçesinde lokanta işletmeciliği yapan Mehmet Aktaş (35) ile Sebiha Aktaş (39), 20 yıl önce evlendiler. Çocukları olmayan Aktaş çifti Ankara'da büyük merkezlerde 3 kez tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi olmak için deneme yaptılar ancak çocukları olmadı. Malatya'da iki kez tüp bebek yöntemiyle deneme yapan Aktaş ailesi 5. denemede erkek evlat sahibi oldu. 
 
Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Dr.Fethiye Ersan'ın takip ettiği Aktaş ailesi, erkek evlat dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Baba Mehmet Aktaş, 20 yıl önce evlendiklerini ve Ankara'dan sonra Malatya'da tüp bebek denediklerini ifade edip, 20 yıl sonra baba olmanın mutluğunu yaşadığını söyledi. 
 
Anne Sebiha Aktaş ise mutluluk gözyaşları dökerek, Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Fethiye Ersan'a teşekkür etti. Dr.Fethiye Ersan ise, "Duygulandığım vaka. Annesi sezeryen boyunca ağladı. Ankara'da 3 deneme olmuş. 2 deneme Malatya'da oldu. 5. denemesinde sonuca ulaşmış olduk. Rabbime şükür ediyoruz" diyerek, "Aile gerçekten sabırla yaklaştı. Umutlarını tüketmediler ve her zorluğun arkasında böyle güzel meyveler almanın birini daha yaşamış olduk" ifadelerini kullandı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız