SON DAKİKA
SON DEPREMLER

200 İcra Müdürü Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

Adalet Bakanlığı tarafından 200 adet İcra Müdürü ve İcra Müdür Yardımcısı’nın sınavla ataması yapılacak.

Malatya Adliye Sarayı girişine asılan ilanda, "Adalet bakanlığınca, yazılı ve mülakat sınavları ile 9-5 inci dereceli kadrolara 200 adet icra müdür ve icra müdür yardımcısı açıktan ve naklen alınacaktır. Başvurular 22 Ağustos 2008 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir" denildi.

Duyuruda, Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksek Okulu, Meslek Yüksek Okullarının Adalet Bölümü veya Adalet Meslek Eğitimi Ön Lisans Programı mezunu olanların başvuruda bulunacağı ve adaylardan askerliğini yapmış olması ve 35 yaşının bitirmemiş olması şartı da aranıyor.

Sınava girmek isteyenlerin evraklarını tamamlayarak dosyalarını, 22 Ağustos 2008 Cuma günü mesai saati bitimine kadar, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İcra Daireleri Şube Müdürlüğüne bizzat getirmeleri veya bulundukları yer Cumhuriyet başsavcılıkları yada bölge idare mahkemesi başkanlıklarına vermeleri gerektiği kaydedildi.

Bu arada, sınavın ÖSYM tarafından 11 Ekim 2008 Cumartesi günü Ankara'da yapılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız