SON DAKİKA
SON DEPREMLER

200 Kez Ameliyat Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:05
200 Kez Ameliyat Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’da bir vatandaş tam 200 kez açık ve kapalı ameliyat oldu. 

Adıyaman’da 53 yaşındaki Hasan Taşkın adlı vatandaş 9 yaşından beri ameliyat masasına yatıyor. Bugüne kadar 200 kez açık ve kapalı ameliyat olan Hasan Taşkın’a ‘ameliyatkolik adam’ unvanı takıldı.

9 yaşında iken mesaneden olan Hasan Taşkın, son ameliyatını ise 8 ay önce üretra darlı nedeniyle oldu. Hayatı boyunca ortalama 3 ayda bir ameliyat olan Hasan Demir bugüne kadar 1 kez böbrek yetmezliği, 1 kez prostat ve 12 kez ise mesane ameliyatı oldu. 14 kez açık olmak üzere toplam 200 ameliyat olan Hasan Taşkın, sağlık durumu nedeniyle ağır işlerde çalışamıyor. Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Adana ve Kahramanmaraş gibi illerde ameliyatlar olan Hasan Taşkın malülen emekli oldu.

Hasan Taşkın, “1962 doğumluyum ve 9 yaşımda ameliyat oldum. 9 yaşımdan beri sürekli ameliyat oluyorum. Ameliyat arası ve en fazla 100 gün sürüyor. Sadece son ameliyatım 8 ay sürdü. İlk ameliyatım mesane, sonra böbrek ameliyatı oldum. Böbrekte taş var dediler ve bu böbrek çalışmıyor. Daha sonra üretra darlığı meydana çıktı. Sayısın tam olarak bilmiyorum ama 200’ü aşkın bir ameliyat geçirdim. Senede 5-6 sefer üretra darlığından ameliyat oluyorum ve hala devam ediyor. Çeşitli illerde bu ameliyatları oldum. 14 sefer açık ameliyat oldum. Üretra ameliyatını kapalı oluyorum. Allaha şükürler olsun devlet baba bize emekli maaşı veriyor. Çok şükür geçimimi öyle sağlıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız