SON DAKİKA
SON DEPREMLER

200 Kilo Pil Topladılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:36
200 Kilo Pil Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Atık pil toplayan öğrencilere kitap hediye edildi. Malatya merkezi Tecde Mahallesi Cahide Nebioğlu İlkokulu yaklaşık 200 kilo atık pil topladı. Cahide Nebioğlu İlkokulu Aile Birliği Başkan Yardımcısı Ali Yiğit, yaptığı açıklamada,

“Okulların açılmasıyla birlikte okul aile birliği olarak aldığımız kararla öğrencilerde kalıcı bir çevre bilincinin yerleşmesi için çeşitli etkinlikler düzenledik. Periyodik olarak her ay bir sınıfa kırtasiye ve kitap hediye ettik” dedi. Yiğit, bu ay ise öğrencilere atık pil toplamadaki başarılarından dolayı kitap hediye ettiklerini belirtti. Gerek çevre konusunda gerek öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanma noktasında büyük başarı kaydeden Tecde Cahide Nebioğlu Okulu’nun öğretmenlerinden Satı Aslan ise, öğrencilerin çevre bilincini artırmak için çevre köşesi oluşturduklarını ifade edip, periyodik olarak öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediğini belirtti. Belediye işbirliği ile düzenlenen ödüllü Atık Pil Toplama yarışında iddialı olduklarını ve bu konuda büyük gayret sarf ettiklerini söyleyen Satı Aslan, gerek çevre bilinci, gerek kitap okuma alışkanlığının öncelikle evlerde başlaması gerektiğini vurguladı. Aslan, evlerinde büyüklerde kitap okuma alışkanlığı olan ailelerin öğrencilerin kitap okuma alışkanlığına daha çabuk adapte olduklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız