SON DAKİKA
SON DEPREMLER

200 Muayene Fişi 10 Dakikada Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Dünya Göz Hastanesi'nin "Ulaşılamayana Ulaşmak, Türkiye İle Göz Göze" Kampanyası kapsamında Malatya'ya gelen "Mobil Göz Kliniği"nde 10 dakikada bir günlük göz muayene sırası bitti.

Dünya Göz Hastanesi ve Malatya Belediyesi işbirliğiyle, belediye binası önünde bugün başlayan ve 17 Kasım'da sona erecek "Mobil Göz Kliniği"nde ücretsiz muayene ilgi görüyor. Yoğun ilgi sebebiyle 10 dakikada, günlük 200 muayene sıra fişi tükendi.

Göz Hastanesi Sosyal Projeler Koordinatörü Selçuk Eken, tam donanımlı mobil göz kliniğinde, 7 kişilik ekibin 09.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz göz muayenesi yapmaya başladığını belirterek, "Her gün 200 muayeneden, 3 günde 600 civarında kişiye muayene yapmayı planlıyoruz" dedi.

2004 yılından beri mobil göz kliniği ile Çanakkale'den başlayarak bugüne kadar 32 il 86 ilçede toplam 72 bin vatandaşın ücretsiz muayene edildiğini söyleyen Eken, Malatya'dan sonra, 19-21 Kasım tarihleri arasında Elazığ, 23-25 Kasım tarihleri arasında Kahramanmaraş, 27 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Gaziantep'te ücretsiz göz muayenesi yapacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız