SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"200 Yataklı Hastane Yapılacak"

0
Güncellendi - 2017-06-03 03:48:22
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Duran’ı ziyaret etti. Ziyarette, sağlık alanında yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Duran’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,Sağlık İl Müdürümüzü ziyaret ederek sağlıkla ilgili memleketimizin, Malatya'mızın sorunları ile ilgili hem değerlendirme yapalım dedik, hem de uzun zamandır kendisini ziyaret etme düşüncesindeydim, bir türlü nasip olmadı, bugün nasip oldu. Sağlık İl Müdürümüzün yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Netice itibariyle Malatya sağlık turizmi açısından önemli bir merkez. Bu durumun geliştirilmesi noktasında daha yoğunlaştırılması ve hizmetlerin standardının daha yüksek seviyeye getirilmesi noktasında neler yapılabilir, onun değerlendirmesini yapalım dedik. Mevcut hastane ile ilgili çalışmalar noktasında müdürümüzden bilgi aldık. Malatya'mız İnşallah sağlık açısından ve sağlıklı insanlar açısından önemli bir merkez olur temennisindeyim” dedi.

Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Duran’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımızın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızla birlikte istişarede bulunduk. Özellikle sağlık yatırımları anlamında Battalgazi Devlet Hastanesi’nde emeği çok geçti başkanımızın. Onun için ayrıca teşekkür ediyoruz. 200 yataklı hastane yapılacak. Malatya sağlık alanında Kadın Doğum Hastanesi yapılıyor. Fizik Tedavi Hastanesi İnşallah en kısa sürede problemler aşıldıktan sonra başlanacak. Sağlık şehri olacak. Bu anlamda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Başkanımız bu anlamda Battalgazi'de çok yardımcı oluyor. İnşallah daha iyi çalışmalarla birlikte devam ederiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız