SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Giresunspor'la 7'nci Randevuda

0
Güncellendi - 2017-04-22 20:48:59
EYMS Giresunspor'la 7'nci Randevuda
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor ile Giresunspor tarihlerinde bu akşam 7’nci kez karşı karşıya gelecek. Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak ve 18.30'da başlayacak olan karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

7'NCİ KEZ..

İki takım daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ünü E.Yeni Malatyaspor, 2’sini Giresunspor kazanırken, 1 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

İki takım ilk olarak 2013-2014 sezonunda 2. Lig’de aynı grupta yer almış ve karşı karşıya gelmişlerdi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 2-1 Giresunspor’un üstünlüğüyle sonuçlanırken, Giresun’daki maçta Çotanakların 2-1 üstünlüğüyle tamamladı.

İki ekip TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezon karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Giresun’da oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-1 Malatya ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sezon ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1 tamamlandı. İki ekip, hazırlık karşılaşmasında ise 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmayı, Denizli Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Maçta 1. Yardımcı olarak İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemlerinden Erkan Akbulut, 2. yardımcı olarak Denizli Bölgesi Süper Lig Yardımcı hakemlerinden Osman Gökhan Bilir, 4. hakem olarak da İstanbul Bölgesi B Klasman hakemlerinden Serdar Akkoçoğlu görev yapacaklar.

 

FOTOĞRAF: E.Yeni Malatyaspor'un Eskişehirspor maçına çıkan kadrosu

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • CENGİZ (6 yıl önce)
    Umudum yok maalesef iki uc maçtır rezalet oyundan sonra kimin umudu kaldı ki giresun çıkışta iddialı durumda kim kendi evinde ve bu durumda olcan,kim verir o maçı yalnız yeni malatya verir maalesef
    0
    0
    Yanıtla