SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'2007 Kayıp Yıl' İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, 2007 yılının kayıp bir yıl olarak geçtiğini ileri sürerek AB uyum çalışmalarının önümüzdeki yıllar içinde sonuçlandırılmasını arzuladıklarını bildirdi.

Parti binasında, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyerek 2007 yılını değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, "2007 yılı; dünyamızda, bölgemizde ve Malatyamız'da yaşanan olumsuz gelişmelerle, iç ve dış koşulların ağırlığıyla vatandaşımız için zorluklarla dolu geçti. 2007 yılı Türkiye açısından tam anlamıyla kayıp bir yıl olmuştur. IMF, AB, ABD'nin onayı ve isteği ile işsizlik daha da artmış, memurun, çiftçinin, esnafın, emeklinin alım gücü iyice azalmıştır" ifadelerini kullandı.

"2008 yılı yeni bir başlangıç olmalı ve Türkiye yeniden üreten, dinamik bir ülke haline gelmeli. Gençlerimiz yeniden umutla bu ülkede iş bulabilmeli; emeklimiz, memurumuz, esnafımız yeniden hak ettiği rahat ortama kavuşabilmeli" diyen Berktaş, konuşmasını şöyle tamamladı:

"2008 yılının Türkiye'nin her alanda köklü değişimleri hayata geçireceği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Ekonomik değişim projeleri ile AB uyum çalışmalarının önümüzdeki yıllar içinde sonuçlandırılmasını arzu ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız