SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk 5 Aynen Devam

0
Güncellendi - 2017-04-24 02:40:58
İlk 5 Aynen Devam
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'de zirve için mücadele eden takımlar maçlarını geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü oynadılar. Evkur Yeni Malatyaspor'un 54 puanla lider olarak geçtiği 29. haftada, ilk 5 sırayı oluşturan takımların bir önceki haftaya göre puan cetvelindeki sıralamaları da değişmedi.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ..

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ilk 4 sıradaki takımlar kendi aralarında oynadılar ve bu maçlar beraberlikle sonuçlandı. 5'inci sıradaki Ümraniyespor da kendi sahasında haftayı beraberlikle kapatınca, puan cetvelinde 1. Evkur Yeni Malatyaspor, 2. Eskişehirspor, 3. Sivasspor, 4. Giresunspor ve 5. Ümraniyespor şeklindeki sıralama ve takımlar arasındaki puan farkı ile averajlar da değişmedi.

29'uncu haftada oynanan maçların skorları ve bugün oynanacak maçlar şunlar:

Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmaların ardından puan durumu şöyle:

FOTOĞRAF: E.Yeni Malatyaspor'un Giresunspor karşısına çıkan 11'i seremonide (iha)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • BAKA444 (6 yıl önce)
    Goztepe macini da alamazsak..artik super lige cikmamaiz diger takimlarin dandik takimlara yenilmelerine bagli olur. .....yani kim ne derse desin goztepe maci hersey...zaten yenilecekse Allah korusn hic cikmasin..bu ne yaaaa...bi tane buyuk takimi yenmeden sampiyonmu olacaz..icimize dert oldu...hele de eskisehir kabus oldu.....ölumune oynamalari lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (6 yıl önce)
    Mustafa Denizli ne demiş?Ptt 1 lig ,süper ligden daha zor ,kimin ne zaman kimi yeneceği belli olmayan bir lig demiş.Böylesine bir ligde 5 puan fark oluşturmak kolay değil.Evet Malatyaspor eline geçen bir çok fırsatı kaçırmış olabilir.Peki bizim dışımızda fırsat kaçırmayan varmı?Mesela Eskişehir .Çok iyi ve pahalı bir kadrosuna rağmen kaybettiği puanların haddi hesabı yok.Onları değerlendirseydi.Şimdi Üst taraf çok farklı olurdu.Burada işkembeden atıp yok play off bile zor diyenler,Şampiyonluk elden gidecek diyenler bir süreliğine yorum yapmasın. Son haftalara girildi ve 5 puan öndeyiz.Rakiplerimizde kendi aralarında zor maçlar oynuyor,Şampiyonluğun şu anda en büyük adayı Malatyaspor'umuz ve eleştiri değil şimdi destek zamanıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    şu anda 5 puan lideriz ve bütün diğer takımlar bizim yerimizde olmak istiyorlar. zirveye oynayan diğer takımlar da sürekli puan kaybediyor. futbolda iniş çıkışlar olacaktır mutlaka. ligin başındayken, birisi deseydi ki son beş haftaya girdiğimizde malatyamız beş puan farkla lider olacak. biz o adama aklını kaçırmış derdik. onun için hocayla ve futbocularla uğraşıp morallerini bozmayın. böyle durumlarda arkalarında olacağız. herşey düzelecek ve süper lige çıkacağız. nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat Şahintürk (6 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET K. (6 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor bu kötü gidişatını devam ettirirse,Eskişehirle,Sivas,Ümraniye arkadan gelir, Birdenbire kendini playofflarda Göztepeyle bulur.Buda Futbol tarihinin en büyük başarısızlığı olarak tarihe geçer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporun şu andan itibaren akla değil,desteğe ihtiyacı var.Sayın Mehmet K.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    2 sene önceki tff 1.lige çıktığımız tabloya çok benziyor. o zaman da en önemli rakibimiz pendik bizi burada yendi, sonraki haftalarda puanlar kaybedince malatya şans eseri şampiyon olmuştu. umarım bu yılda şans bizden yana olur. ama öncelikle kesinlikle göztepe maçını almalıyız. kalan 5 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik alırsak bu iş tamam inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (6 yıl önce)
    ne oldu dune kadar burdan hem hocaya hem takıma sallayanlar yine 5 puan var HERKSES HOCALIK YAPAMAYI bıraksın işine baksıN 3 kuruşa bilet alıp hocalık yapmasın DESTEK OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİBABA (6 yıl önce)
    Stadyum programında Ersin Düzen,Ali Gültekin,Giray Bulak,Kaya Çilingiroğlu Etik Olmayan yorumlar yaparak YA GÖZTEPE YADA ESKİŞİHİRİN STADI TARAFTARI AMİGOSU ŞARKISI HASAN AMCASI YOK DAYISI MUHABETLERİ YAPARAK KISA YAZIYORUM ADETA BU İKİ TAKIMIN ÇIKMASINI İSTEYEREK ERSİN DÜZEN BEN BU ŞEHİRDE YAŞADIM FORMASINI GİYDİM MAÇINI ANLATIM DİYEREK SANKİ LİG BİTMİŞ ESKİŞEHİR VE GÖZTEPE LİGE ÇIKMIŞ GİBİ DAVRANILARAK MALATYA.SİVAS.GİRESUNA SAYGISIZLIK YAPMIŞLARDIR DEVAM EDEN BİR YARIŞ VAR BEN ESEFLE KINIYORUM VE ŞUNU DİYORUM TÜM TARAFTARLARA BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK VE MALATYANIN BAŞARISINI GÖRMEZLERDEN GELEN TRT YORUMCULARINA HayatIarında hiçbir başarı gösteremeyenIer, kendiIerini başkaIarının başarıIarını küçüItmekIe teseIIi ederIer. ARKADAŞLAR.MAÇ ÖZETLERİ BEREABERE BİTEN MAÇIN ÖZETİ 4.DK.LİDERİN MAÇI 1.36 SANİYE E İNSAF.HEP.DESTEK.TAM.DESTEK.SONUNA.KADAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Bir takimin şansı bu kadar olur ama malesef bizim takim bu şansı degerlendiremiyor. Göztepe macı aslinda viraj maci ya tamam ya devam mutlaka şampiyonluk icin kazanmamiz lazim ve soyluyorum simdiden eger malatyamiz goztepeyi yenerse insallah da yener o zaman yanilmam sezon sonu sampiyon oluruz sivas da 2.nci olur kafa kafaya gideriz super lige
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Malatya bu maçta iyiydi kötü olan hakemdi
    0
    0
    Yanıtla