SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'2008'de Daha İyi Koşullar Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da spor taban birlikleri bir araya gelip, 2007 yılının değerlendirmesini yapıp, 2008 çalışmalarını ele aldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda düzenlenen spor taban birlikleri toplantısına, Futbol Fedarasyonu Malatya Bölge Müdürü Alper Talas, Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu ( ASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi, İl Spor Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez,Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Hikmet Tekin, İl Hakem Kurulu Başkanı Mesut Aslangiray, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mehmet İncebay, Saha Komiserleri Derneği başkanı Recep Menekşe, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ile diğer spon taban birlikleri temsilcileri katıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, en iyi şartlarda spor yapılması için çaba gösterdiklerini belirtip, "2007'de neler yapıldı, neler eksik kaldı, 2008'de neler yapacağız gibi konuları ele alacağız. Fikir alış verişinde bulunup, varsa aksaklıkları gidermeye çalışyacağız. "dedi.

1985-1990 yılları arasında Malatya'da 60-65 amatör spor kulübü bulanduğunu hatırlatan Eserdi, " O zamanlar 80 takım vardı. Şu anda 80 kulüp var ve 43'ü futbolla iştigal ediyor. Şimdi 6 kategoride 103 takım var"şeklinde konuştu.

Eserdi, geçen yıl ve bu yıl yapılan sentetik ve çim sahalarda amatör futbolcuların antrenman yaptığını da vurgulayıp, 2008 yılında yapılacak yeni çim sahalarla, futbolcuların daha iyi ortamda antrenman yapacağını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız