SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'2009 Sonunda Bitecek'

A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, Malatya Beylerderesi viyadüğünün 2009 yılı sonunda tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Geçen yıl yapımına başlanılan Malatya Beylerderesi Viyadüğü inşaat çalışmalarını yerinde denetleyen Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, "Viyadüğün üçüncü ayağında derivasyon çalışması yapılıyor. Zaten birinci ayak 54 metre yüksekliğindeydi. Bir ayağın askeri alana gelmesi nedeniyle sorun ilgili ve yetkililerle görüşülüp çözüldü. 2008 yılı ek ödeneği sağlandı. 2008 yılı sonuna kadar parasal problem yoktur. Önümüzdeki yıl da gerekli ödenek ayrılırsa, 2009 yılı sonunda hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.

25-30 milyon YTL maliyetli Beylerderesi viyadüğünün büyük bir proje olduğunun altını çizen Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Altunyuva, doğuyu batıya bağlayan il olarak bilinen Malatya'daki Beylerderesi viyadüğünün tamamlanması ile buradan birçok ilin yararlanacağını ve Beylerderesi çukuruna inilip çıkılmayacağından önemli tasarruf sağlanacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız