SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2010'da Malatya'da Bir Satış Var"

A- A+ PAYLAŞ
 
Şike soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanmasına karar verilen Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'i Beşiktaş'lı yöneticiler ziyaret etti.
 
Beşiktaşlı yöneticiler görüşme sırasında yaşanan tüm detayları HABER1903'e anlattılar.
 
Yapılan ziyarette Serdal Adalı'nın çok sinirli olduğu, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in halen şaşkın bir vaziyette oldukları öğrenildi. Serdal Adalı'nın yönetici arkadaşlarına ''Ben yıllardır onuru ve şerefiyle ticaret hayatını yürüten bir işadamıyım, binlerce çalışanım var ve asılsız iddialarla düştüğüm duruma bakın. Benim aklanmam sonrasında ticari itibarımı kim geri verecek. İşlemediğim bir suçtan dolayı hapiste olmak çok zoruma gidiyor. Bana ve Tayfur'a adliye çıkışı edilen küfürler aklımdan çıkmıyor, bizim vicdanımız rahat, yapılan suçlamaların hepsi yalan, bize küfür edenler bunu böyle bilsin.'' dediği öğrenildi.
 
Beşiktaşlı yöneticilerin HABER1903'e yaptığı açıklamada;
 
''İnanın şok içersindeyiz, doğruluk dayanağı olmayan bir iddia yüzünden arkadaşlarımız içerde. Bu sorgulamaya tamamen ön yargılı bakılmış. İbrahim Akın ve İskender'in Serdal Adalı ile bir tek konuşması yok. Transfer teklifi menajerleri tarafından yapılmış. İbrahim'in sorgusuna başvururken ''Bize Beşiktaş maçında nasıl şike yaptın onu anlat. Fenerbahçe ile yaptıklarını zaten biliyoruz'' sorusu sorulmuş. İbrahim, Fenerbahçe ile ilgili yaşananları itiraf etmiş ama Beşiktaş'la menajeri aracılığıyla transfer görüşmesi haricinde bir görüşme yapmadığını bildirmiş. 
 
Serdal Adalı'ya ''Siz bu oyunculara Değerlerinden fazla para teklif etmişsiniz, demek ki şike var.'' denmiş, biz UEFA listesinde bulunan bu oyuncuların değerlerinin yarısını teklif etmişiz, UEFA'da İbrahim 4 milyon Euro görünüyor. Öte yandan Emenike 300.000 Euro iken 9 Milyon Euro'ya alınmış. 
 
Tayfur sorgulanırken ''Biz futboldan anlarız senin bu oyunculara ihtiyacın yok, sen bunları şike için istedin'' denmiş. Böyle bir şey olabilir mi, tahminlerle, öngörülerle insanlar cezaevine gönderilir mi? Bir at konusudur gidiyor, İbrahim, menajerine bu transfer olursa bir at ismi vererek paranın yanında bu atı istemiş. Futbolcu transferinde bu tip şeyler olur biz Guti'yi transfer ederken kendisi bizden para harici özellikle Beyaz bir Range Rover istedi. Ayrıca bu at konusuna asılsız bir şekilde yazıp çizenler bir kere TJK'yı aramış mı, biz aradık son 5 sene içinde İbrahim Akın adına sadece 2010 senesinde Malatya'da bir at satışı var. Ne onun adına ne de aynı soyadından herhangi bir satış yok. Bugün bazı gazetelerde satış evraklarının İbrahim'e teslim edildiği bile yazıyor, bunlar yalandan ibarettir. Ayrıca Serdal Adalı bu iki transfer için İBB başkanı Göksel Gümüşdağ ile de görüşüp pazarlık etmiş. Bizler Türk adaletine güveniyor bir üst mahkemede yapılan bu büyük yanlışın düzeleceğine inanıyoruz'' dendi.
 
Ayrıca Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in 12 kişilik koğuşta Mecnun Odyakmaz ve diğer sanıklarla beraber kaldığı, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun başka bir koğuşta olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız