SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2011'de Tamamlanacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi ve Spor Toto Teşkilatı işbirliği ile yapılmakta olan Orduzu Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

İl Özel idaresi Genel Sekreteri Sami Er konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, önemli bir boşluğu dolduracak bu tesisin inşaatının temeli atıldıktan sonra çalışmaların hızla devam ettiğini belirtip, "Orduzu-Pınarbaşında bulunan spor tesisinin inşaatının biran önce bitirilmesi ve spor camiasının hizmetine sunulması gerekir. Kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. Bodrum+Zemin + 4 katlı olarak yapılan spor tesisi, proje alanı 5 bin metre kare, inşaat alanı yaklaşık 900 metre karedir. Bu tesisinin içinde Yatakhaneler, yemekhane, kondisyon salonu, kafeterya, toplantı ve dinlenme salonları bulunacaktır. Bu moderni tesisin içindeki yatak odaları ikişer kişilik olup, 74 yatak kapasitesi bulunacak. Ayrıca 200 kişilikte kafeteryası olacak. Bu tesisin inşaat kontrollüğü kurumumuz bünyesinde bulunan Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü mühendisleri tarafından denetlenmektedir.

Bu tesis modern bir nitelikte sahip olup ihtiyaçlara cevap verebilecek, ulusal ve uluslar arası spor etkenliklerine gelen konukların rahat ve huzur içinde, doğa ile baş başa bir yerde konaklayacakları bir mekanda olacaktır. Bu tesis 2011 yılı başlarında bitirilmesi planlanmış olup, 1 milyon 923 bin TL'ye mal olacaktır ''dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız