SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'2012'nin İlk Asfalt Çalışması..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:13
'2012'nin İlk Asfalt Çalışması..'
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı grup köy yolunun 5 kilometrelik kısmının ikinci kat asfaltlanması yapıldı. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Yeşilyurt İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Şireci ve Cercis Taşdemir,İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşidoğru,Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hakan Demir, KadirUşağı köyü muhtarı Abdullah Arslan asfalt çalışmaları yapılan yerde incelemelerde bulundu.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya,''2012 yılının ilk asfalt çalışmasını Yeşilyurt ilçemizin Kadiruşağı köy yolunda 2. kat asfaltlama çalışması ile başladık. Kış şartlarını ağır geçmesi nedeniyle Malatya'da birçok köyümüzün yolunda bozulma olduğu gibi bu yolda da önemli bozulmalar görülmekte. Biz burada asfalt yama çalışmasını da yaptık. Kaymakamlığımız ve encümen üyelerimizle bir çalışma yapılarak bu yolun 5 kilometrelik kısmında 2. kat asfalt yapılması için programa aldık. Burası İkizce, Kadiruşağı, Seyituşağı halkının kullandığı önemli bir grup yolumuz. Malatya kırsalında birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan bu asfaltlama çalışmasının da hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
 
Yeşilyurt İl Genel Meclis üyesi Cercis Taşdemir ise, ''Kadiruşağı köy yolu olarak anılsa da, önemli bir grup yolumuz. Atalar, İkizce, Seyituşağı köylerine de bağlantı buradan sağlanmakta. Bu yol Yeşilyurt'a 30 km. Kış şartlarını ağır geçmesi ile bu yolda bozulmalar oldu, Şuan 2. Kat asfaltlama çalışması yapılıyor'' ifadelerini kullandı.
 
Yeşilyurt İl Genel Meclis üyesi Mehmet Şireci de, ''Kadiruşağı köyünün 2. kat asfaltlama çalışmasını yerinde görmek için buradayız. Hava sıcaklarının artması ile asfaltlama çalışmaları da hız kazandı. İl özel idaresinin çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ''dedi.
 
Kadiruşağı köy muhtarı Abdullah Arslan ise, “Köyümüz yolunun belli bir kısmında 2. kat asfaltlama çalışması yapılmakta. Çok işlek bir yol olarak bilinmekte. Yeşilyurt'a köyümüz çok yakın. Burada asfalt çalışmaları yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız