SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2013 Vergi Oranları Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:44
2013 Vergi Oranları Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

2013 yılı vergilerinin belirlenmesinde esas alınacak ''Yeniden değerleme oranı'' 2012 yılı için yüzde 7,80 olarak tespit edildi.

Maliye Bakanlığı tarafından ''Yeniden değerleme oranı'' yüzde 7,80 olarak tespit edildi. 

Resmi Gazete'nin yayınlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde ''Yeniden değerleme oranı''nın, yeniden değerleme yapılacak yılın ekim ayında (ekim dahil) bir önceki yılın aynı dönemine göre TÜİK'in Üretici Fiyatları Genel Endeksinde meydana gelen ortalama fiyat artış oranı olduğu belirtildi.

Söz konusu oranın Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete ile ilan edildiği anımsatılarak, ''Yeniden değerleme oranı''nın 2012 yılı için yüzde 7,80 olarak tespit edildiğine yer verildi.

Bu oran, aynı zamanda 2012'ye ait son geçici vergi dönemi için de uygulanacak. Bu konuda daha önce yayımlanmış olan tebliğler de yürürlükte bulunuyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız