SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2013'ü Kayıplarla Kapattık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:07:24
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hem Türkiye’nin hem de Malatya’nın 2013 yılını kayıplarla kapattığını iddia ederek, “2014 yılının yolsuzlukların, haksızlıkların sona erdiği, insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı, açlık ve yoksulluğun konuşulmadığı bir Türkiye olması özlemiyle” dedi.

Ağbaba, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“İnsan hak ve özgürlükleri anlamında büyük kayıpların yaşandığı bir yılı daha geride bıraktık. Sokaklar hak arayan işçileri, memurları, öğrencileri, avukatları, doktorları, tutuklu yakınlarını konuk etti. Cezaevleri tüm zamanların en çok doluluk oranlarına ulaştı. 6 gencimizi ve bir komiserimizi kaybettik ancak gezi direnişi ile yaşamın her alanına müdahale eden iktidara ‘artık yeter’ diyen on binlerin mücadelesine tanık olduk.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile iktidarın adaletli ve kalkınmacı yüzünün tüm kitleler tarafından daha net görüldü. Her gün binlerce çocuğun yataklarına aç girdiği bir ülkede, binlerce doları ayakkabı kutularına koyanlar, hala komplo teorileri üretip, kendilerini olayın dışında tutmaya çalışmaktadır. 11 yıldır iktidar olup hala mazlum olduklarını iddia edenlere halkımız 2014 de en güzel cevabı verecektir.

Esnafı, üreticisi, öğrencisi, işsizi dertlerle boğuşan Malatya, artık kaybetmek değil kazanmak istiyor. Sadece yasayla değil, gerçekte büyümek, gelişmek istiyor.

2014 yılının yolsuzlukların, haksızlıkların sona erdiği, insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı, açlık ve yoksulluğun konuşulmadığı bir Türkiye olması özlemiyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, saygılar sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız