SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2015 Seçimleri Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:01:04
2015 Seçimleri Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya kadın kolları yöneticileri parti il binasında bir araya gelerek 2015 genel seçimleriyle ilgili hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. 

CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, toplantıda yaptığı konuşmada “Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek genel seçimler için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İl ve ilçe kadın kolları yöneticilerimizle birlikte her zamankinden daha çok çalışarak,seçimlerde başarılı çıkmayı hedefliyoruz”ifadelerini kullandı.

Kadın Kolları yöneticilerinin bir araya geldiği toplantının bir kısmına İl Başkanı Enver Kiraz da katılarak bir süre kadınlarla görüştü.

DOĞANŞEHİR'DE DANIŞMA KURULU..

Bu arada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’nın Doğanşehir İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. 

Partinin ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar, il ve ilçe yöneticileri, eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Uçar, ilçe danışma kurulu toplantılarının önemine değinerek, göreve geldikleri ilk günden itibaren bu toplantıları yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Uçar, ilçe örgütünün çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Daha sonra söz alan CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise , Doğanşehir’in ve Malatya’nın bir çok sorunu olduğunu ve her geçen gün bu sorunların ağırlaştığını belirterek, “Doğanşehir’de üretilen pancar üretimi yok olma noktasına geldi. Don felaketinin kayısı ve elmayı bitirmesi ve üreticilere destek verilmemesi, Doğanşehir’i yoksulluğa mahkum etmiştir” dedi.

Eğitim sisteminin yap-boz tahtasına döndüğünü belirten Kiraz, sözlerine özetle şöyle devam etti: 

“Eğitim yılının başlamasının üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen halen çok sayıda öğrenci hangi okula gideceğini bilememektedir. Ortaya koydukları sistemle öğrencilere ya İmam Hatip’e gidin veya evinizde oturun denilmektedir. Eğitim emekçileriyle sık sık bir araya gelerek sorunları kamuoyuyla paylaşıyoruz.”

Sadece eğitim alanında değil, ekonomik, sosyal ve hukuksal alanda Türkiye’nin her geçen gün geriletildiğini ifade eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Geldiğimiz bu noktada, AKP’nin hem iç hem de dış politikada sınıfta kaldığını artık tüm toplum net bir şekilde görüyor. Yaşanılanları CHP olarak halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Halkın iktidarını kurmak için her zamankinden daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız