SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2015'inci Bebek Elif

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:27
2015'inci Bebek Elif
A- A+ PAYLAŞ

“Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında, yeni doğan bebeklerin ailelerine “Gözün Aydın” ziyaretleri devam ediyor. Yeşilyurt Belediye sınırları içerisinde Dünyaya gözlerini açan 2015 yılının proje kapsamındaki 2015’inci bebeği Elif ziyaret edildi. 

Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan “Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde yeni doğan bebeklerin ailelerine “gözün aydın” ziyaretleri devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat proje kapsamında AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’la İsmail ve Bilge çiftinin ilk çocukları olan Elif bebeği ziyaret etti. Yeşilyurt Belediyesi tarafından hazırlanan bebek seti hediye edildi.

BAŞKAN POLAT, “PROJEMİZ BAŞLADIĞI GÜNDEN BUGÜNE YEŞİLYURT SINIRLARI İÇERİSİNDE DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇAN 2015’inci BEBEĞİMİZ OLDU”

“Hayat Seninle Güzel” projesine ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Başkan Hacı Uğur Polat, “Belediye olarak kendi sınırlarımız içinde dünyaya gelen tüm bebekleri bizzat ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretin farklı bir anlamı var. “Hayat Seninle Güzel” Projesindeki rakam bu bebeğimizle 2015’i geçti. Ziyaretlerimiz sırasında bebekler için hazırlanmış “gözünüz aydın” hediye paketimiz var. Bebek bakımı ve annelerin eğitime yardımcı olacak kitap ile çam sakızı çoban armağanı misali, çeşitli hediyelerin olduğu bir paket armağan ediyoruz.  Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği bu kitapların mutlaka okunması lazım. Çocuklarımız sağlıklı ve güzel bir geleceğe sahip olsunlar, bu yavrularımız bizlerin geleceği, Rabbim tüm çocuklarımızı korusun ve tehlikelerden uzak tutsun” dedi.

BAŞKAN POLAT, “BUGÜN ZİYARET ETTİĞİMİZ AİLEMİZDE ÜÇ KUŞAĞA “ELİF” İSMİ VERİLMİŞ” 

Sosyal sorumluluk projelerine önem gösterdiklerini ifade eden Başkan Polat, “Hoş geldin bebek projesi kapsamında Yeşilyurt ilçemizde yenidünyaya gelen tüm çocuklarımızı, anne ve babalarını evlerinde ziyaret ederek, gözünüz aydın diyoruz. Bugünde Sayın AK Parti MKYK Üyemiz ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendinin katılımıyla 2015 yılı, 2015’inci bebeğimizi ziyaret ettik. Elif kızımız proje kapsamında Yeşilyurt’umuzdaki ziyaret ettiğimiz 2015’inci bebeğimiz oldu. Allah hayırlı etsin diyorum. Bebeğimizin adı Elif, annesinin adı Elif, babaannesinin adı da Elif, bizim geçmişimiz ve geleceğimiz onurlu gururlu ve tertemiz. Güzel olan şeyler hiçbir zaman unutulmuyor. Kuşaktan kuşağa taşınıyor. Tıpkı bugün burada şahitlik ettiğimiz üç kuşakta aynı ismin konulması gibi.  Yeşilyurt Belediyemizde her zaman güzel olan hizmetlere imza atıyor. Hizmet anlayışını en güzel ifade eden sloganımızdaki gibi “Elif gibi dik, vav gibi mütevaziyiz” dedi.

ÖZNUR ÇALIK, “YEŞİLYURT BELEDİYEMİZ GÜZEL BİR HEDİYE PAKETİ HEDİYE EDİYOR”

Konuşmalarına Yeşilyurt Belediye Başkanına teşekkür ile başlayan Milletvekili Öznur Çalık,  “Yeşilyurt Belediyemiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında insanlığımızın ve dinimizin gereği olarak birbirimize olan ilişkimizi geliştirmek adına insani duygularla çok güzel projeler yapıyor. Ben bir kez daha Başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya’da ilk kez başlatılmış olduğu proje kapsamında bugün 2015’inci bebeğimiz olan Elif Duru’yu ziyaret ediyoruz. Yeşilyurt Belediye Başkanımda çok güzel bir hediye paketi hazırlatmış. Bunun içerisinde Başkanımın da ifade ettiği gibi bebeğimizin bakımı ile ilgili bir kitap hazırlatmışlar, battaniye hazırlamışlar. Başbakanım, Cumhurbaşkanım adına bugün sizleri ziyaret ettik. Yeşilyurt Belediyesinin hazırlamış olduğu hediye paketi için Başkanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Başbakanım yeni doğan bebeklere her bir bebek için küçük altın veriyor, bugünde Yeşilyurt Belediyemizin yürüttüğü proje kapsamında başkanımızın hediyesini getirdik. Allah analı babalı büyütsün, yüce rabbim güzel kaderler versin” dedi. 

Ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldıklarını ifade eden İsmail ve Bilge çifti, “Evimize kadar gelerek bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız