SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2016 Mali Destek Programı Anlatıldı

0
Güncellendi - 2016-02-20 22:44:40
2016 Mali Destek Programı Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da MÜSİAD ve GENÇ MÜSİAD üyelerine Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2016 Mali Destek Programı ile ilgili bilgiler verildi.

MÜSİAD Malatya Şubesi’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Kalkınma Ajansının Destek Programı detaylı olarak anlatıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, "Kalkınma ajansları bölgemizde ve Türkiye’deki bütün bölgelerde iş kuracak müteşebbislere ve işlerini kurmuş ve büyütmek isteyen işletmelere can suyu niteliğinde çok ciddi yardımlar kurulduğu günden bugüne vermektedirler” diye konuştu.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop ise Mart ayının ilk haftası itibari ile başvuruların sona ereceğini belirterek destek programlarını anlattı.

Yapılan açılış konuşmaların ardından Fırat Kalkınma Ajansı görevlileri tarafından destek programları hakkında kapsamlı bilgiler sunuldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız