SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2017'nin Başında Hizmete Girecek"

0
Güncellendi - 2016-11-18 00:34:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kaynarca Mahallesinde yapımı devam eden Yeşilkonak Hizmet Binasında incelemelerde bulundu. Başkan Polat, “Malatya’nın değişen ve gelişen yüzüne katkı sağlayacak modern, çok amaçlı hizmet binalarımız sağlıklı ve düzenli kentleşmenin yüz akıdır” dedi.

BAŞKAN POLAT, KAYNARCA YEŞİLKONAK HİZMET BİNASINI İNCELEDİ

Yeşilyurt İlçesinin kültürel, sosyal, sportif yönden gelecek nesillere doğru bir hizmet anlayışı ile taşımak için ilçenin farklı bölgelerindeki Yeşilkonak ve Gençlik Merkezlerinin sayısını artıran Yeşilyurt Belediyesi tarafından projelendirilen ve masrafları hayırsever İşadamı Osman Akdağ tarafından karşılanan Kaynarca Mahallesindeki Yeşilkonak Hizmet Binasının inşaat çalışmaları sona erdi.

Haziran ayında temeli atıldıktan sonra hızlı bir çalışma anlayışı sonucunda yapım işlemleri tamamlanan Yeşilkonak Hizmet Binasında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilkonak’ların mahallelerin sosyal dokularına hizmet noktası olduğunu söyledi.

“KAYNARCA YEŞİLKONAK’TA KÜLTÜREL, SANATSAL VE SPORTİF ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK”

Kaynarca mahallesine kazandırılacak Yeşilkonak Hizmet Binasının yapıldığı arsayı belediyeye bağışlayan ve inşaat masraflarını üstlenen hayırsever işadamı Osman Akdağ’a teşekkürlerini ileten Başkan Polat, “Haziran ayında temelini attığımız Kaynarca Mahallesindeki Yeşilkonak Hizmet Binamızda mahalle sakinlerimize kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler alanında hizmetler sunacağız. Yeşilkonak arsasını ve binanın tüm yapım masraflarını üstlenen Hayırsever İşadamı Osman Akdağ’a duyarlı yaklaşımdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu binamız Osman Akdağ’ın Belediyemize bağışıdır. Projenin yapım ve kontrol işleri Fen İşleri Müdürlüğümüzün denetimde gerçekleşti. Bizlerde süreci yakından takip ediyoruz. İnşaat çalışmaları sona erdi, mahalle halkımıza yakışan bu binayı hizmete sunacak olmanın gururunu yaşıyoruz. 2017 Yılının ilk günlerinde burayı hizmete açacağız. Yeşilkonak’tan Kaynarca Mahallesi başta olmak üzere Hatunsuyu, Melekbaba ve Çarmuzu mahalle sakinleri faydalanacak. Binamızda eğitim, kültürel ve sosyal faaliyetler alanlarında önemli hizmetler vereceğiz. Bayanlarımızın bilgi ve becerilerini artırmak için çeşitli kurslar açacağız. Öğrenci kardeşlerimize yönelik TEOG sınavlarına yardımcı kurslar açacağız. Hizmet Binamız mahalleye ayrı bir renklilik ve canlılık getirecek. Çalışmalar sırasında ekiplerimize yardımcı olan Muhtarımıza ve Mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Polat, kültürel, sanatsal ve eğitimsel faaliyetlerin adresi olan Yeşilkonak Hizmet Binalarının mimari yapısı ve işlevsellik durumunun planlı ve sağlıklı kentleşmenin yüz akı olduğunu, binaların hizmet verdiği mahallelerin sosyal yaşam kültürüne canlılık getirdiğini sözlerine ekledi.

Bülten

konak

konak1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Öneriler (7 yıl önce)
    Sayın başkan bırakın bu konak.park .zabıta evi gibi basit işleride gerçek bişeyler yapın.mesela metro yapın.mesela dönerli alt üst geçitli kavşaklar yapın.bulvarlar açın.tramvay yapın.çünkü bunları yapan belediyeler çok.G.Antep.Eskişehir.kayseri gibi.onlar sizin gibi çocuk oyuncakları yapmıyolar.gerçek beledicilik yapıyolar . saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla