SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2018'de Araştırma Laboratuvarı Kuracağız"

0
Güncellendi - 2017-11-22 03:35:13
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü ve Karaciğer Nakli Derneği tarafından Transplantasyon İmmunolojisi ve İmmunsupresif Protokolleri Kursu düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen kursun açılış törenine, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, akademik personel ile farklı üniversitelerden 20 kursiyer katıldı.

İki gün süren ve İnönü Üniversitesi öğretim üyelerinin kurs eğitmeni olarak görev aldığı kursun açılış töreninde konuşan Rektör Kızılay, Transplantasyon İmmunolojisi ve İmmunsupresif Protokolleri Kursu ve benzeri programların Malatya'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve ekibini kutluyorum. Bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini diliyorum. 2018 yılında Karaciğer Nakli Enstitüsü'ne inşallah Transplantasyon Hepetolojisi Araştırma Laboratuvarı kuracağız" şeklinde konuştu.

Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ise Transplantasyon İmmunolojisi ve İmmunsupresif Protokolleri Kursu'na ilginin yoğun olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Yılmaz, kursu yılda bir kez periyodik olarak yapmayı planladıklarını ifade etti.

inonu.edu.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ihsan (6 yıl önce)
    İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ni özellikle Karaciğer ve Kalp hocalarını gönülden kutlarım. Onların sayesinde Üniversitemizi dünya çapında yüz güldürüyor. hele hele Sezai Yılmaz hocamızla ne kadar gurur duysak azdır. Kardiyoloji bölümünde Hasan, Bektaş ve Necip Ermiş hocaların başarılarını da inkar etmemek lazım. Eh bunların başarısıyla bedavadan yararlanan rektörümüz n keyfi yerinde ki, kendisini bu göreve getiren parti ve derneğe daha çok vakit ayırır her halde....
    0
    0
    Yanıtla