SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2019 Turnuvasının Protokolu İmzalandı

0
Güncellendi - 2018-08-08 03:36:17
2019 Turnuvasının Protokolu İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en prestijli sportif turnuvalarından olan Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nın altıncısı düzenlenirken, 2019 yılında yapılacak olan yedinci turnuvanın protokolü ise imzalandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası geleneksel hale geldi. Her yıl Ağustos ayının ilk haftasında gerçekleştirilen turnuvayla ilgili bir ilk yaşandı.

Turnuvanın bu yıl altıcısı düzenlenirken, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu, turnuvanın yedincisi için protokol imzaladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı katıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında kurulan “Uluslararası Altın Kayısı Açık Satranç Turnuvası” işbirliği imzalanan protokol ile yoluna 2019 yılında da devam edecek.

TSF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmamoğlu ve Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy'unda hazır bulunduğu protokol imza töreninde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay'a kayısı takdim etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    HasbünAllahu veni'mel vekil
    0
    0
    Yanıtla