SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2023 Hedefi 3 Milyar Dolar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. 

Geçtiğimiz aylarda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Balin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Emniyet Müdürü Dr. Ömer Orhal, bundan sonraki görevlerinde de yeni yönetime başarılar diledi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de, 2 yılda bir yaptıkları genel kurulda yeni yönetimle yeniden göreve getirildiklerini belirterek, Malatya ekonomisinin güçlenmesi adına üyeleri ile birlikte çalışacaklarını söyledi. MÜSİAD olarak Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da ekonomiye katkı sağlamak istediklerinin altını çizen Balin, 2023 hedefi olarak 3 milyar dolar ihracata ulaşmak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Yatırımcının huzur olan yere geldiğini söyleyen Balin, bu noktada da Malatya’nın gittikçe bir huzur kenti olduğunu ve bu noktada da emniyet güçlerine teşekkür etti. Teşvik bölgesi olarak 4.bölgede olduklarını bunun yanında huzur ve barışında olduğu Malatya’da 3. OSB için yatırımcıları Malatya’ya davet edeceklerini belirten Balin, “Paranın huzura doğru aktığını haykırarak Türkiye’deki girişimcilere, Malatya’dan şehir dışın giden kökü Malatya’da bulunan yatırımcılara seslenerek Malatya’da yatırım yapmalarını isteyeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız