SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce EYMS'nin U 21 Takımı Adana'yı Geçti

0
Güncellendi - 2017-05-09 02:35:16
Önce EYMS'nin U 21 Takımı Adana'yı Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, deplasmanda Adana Demirspor U21 takımı 2-1 yenerek, zirve yarışında önemli bir 3 puan aldı.

Aytaç Durak Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Yakup Özhan, Ahmet Deveci, İhsan Güler hakem üçlüsü yönetti.

Sarı kırmızılılar, ilk yarının son dakikasında Furkan Yiğit’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Adana Demirspor, ikinci yarının 59’ncu dakikasında durumu 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikaları büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olurken, Furkan Yiğit, 90+2’nci dakikada bir kez daha sahneye çıkarak, takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, Adana Demirspor U21 deplasmanından aldığı 3 puanla, ligdeki puanını 62’ye çıkararak, lider Boluspor’u takibini sürdürdü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dilaver GÜR (6 yıl önce)
    Önce Gençlerimiz yendi. Sonra Abileri de aynı skorla yendi. tebrikler Şampiyonluk yolunda emin adımlarla gidiyoruz... Yürekten tebrikler..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa, (6 yıl önce)
    Gencer,sizleri,tebrik.ederim.sagolun.tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla