SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20'ye Yakın Sanatçı Katılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:30
20'ye Yakın Sanatçı Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'da 2-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 11. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali'nin programı netleşti. 

Arguvan Belediyesi ile  Arguvan Köyleri Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yanı sıra Malatya, Ankara ve Almanya'da bulunan  Arguvan derneklerinin ortaklaşa organize ettiği festivalin detayları, merkezi İstanbul'da bulunan Arguvan Vakfı'nın sosyal medya sitesinde paylaşıldı. 

Panel, kütüphane açılışı, belgesel ve tiyatro gösterimi , köy gezileri ve konserlerin yer aldığı Uluslararası 11. Arguvan Türkü Festivali'ne 20'ye yakın sanatçı katılıyor.

Sunuculuğunu Sercan Direk Erkeker'in yapacağı Türkü Festivali'nin açılışı 1 Ağustos'ta saat 18.30'da Arguvan Belediyesi Kütüphanesi'nin açılışıyla başlayacak. Aynı gün Türker Öztürk tarafından müzik dinletisi sunulacak ve saat 20.00'de ise Arguvan Kültür ve Cem Evi'nde  Can Dündar'ın 'Göz Dağı' adlı belgesel gösterimi yapılacak. 

Konserlerin yanı sıra söyleşi, panel ve tiyatro gösterimlerinin yer aldığı 2- ve 3 Ağustos tarihlerindeki Türkü Festivali Programı ise şöyle:

2 Ağustos:

Saat: 08.30 Köy gezisi

Güngören (Kadabela)

Saat 15.00 - Panel: Din ve Siyaset 

Yönetici: Ali Rıza Uğurlu

Konuşmacılar: Kültür ve Turizm Eski Bakanı Fikri Sağlar, Gazeteci- Yazar Eren Erdem, Gazeteci Necdet Saraç.

Saat 19.00 Konser

Nida Ateş-Abdal (Haluk İlhan), Kutsal Evcimen, Sinan Güngör, Grup Arguvan, Özlem Özdemir, Cengiz Fidan, Uğurcan Sekendur, Ebru Yaman.

3 Ağustos: 

Saat 15.00 Panel

Medya ve Sosyal Medya-

Yönetici: Zeynel Lüle (Gazeteci)

Konuşmacılar: Fatih Portakal, Merdan Yanardağ, Şehmuz Diken.

Konser: Saat 19:00

Grup Adalılar, Nilifer Sarıtaş, Mehmet Atlı, Ramazan Özer, Mustafa Arı, Naki Yoksuli, Little Band Grubu ve Sinan Erkeker.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Selçuk ERTÜRK (8 yıl önce)
    İnşallah iptal edilmez.
    0
    0
    Yanıtla