SON DAKİKA
SON DEPREMLER

21. Daireye Malatyalı Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Yargıtay 1. Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yargıtay Büyük Genel Kurulunca yapılan seçim sonucunda 21. Hukuk Dairesi Başkanlığına aynı daire üyesi Serpil Özgenç getirildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 1946 yılında doğan Özgenç, Beşiktaş Kız Lisesini bitirdi ve 1969 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İstanbul hakim adayı olarak mesleğe başlayan Özgenç, sırasıyla, Mardin Hakimliği ve Yargıtay Tetkik Hakimiliği görevlerinde bulundu. Özgenç, 1995 yılında Yargıtay üyeliğine seçildi. Fransızca bilen Özgenç, evli ve iki çocuk annesi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız