SON DAKİKA
SON DEPREMLER

21 Haziran'da Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da yönetim kurulu, 21 Haziran tarihinde genel kurula gitme kararı aldı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, 21 Haziran'da yapılacak genel kurulda Malatyaspor'un kaderinin belli olacağını söyledi. Kulübün kapanmaması noktasında sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Elkoca, "Başkan ve futbolcu alacakları bu kulübün kapanmasına sebebiyet vermektedir. Biz, her defasında başkan alacaklarının silinmesi ve futbolcu alacaklarında indirime gidilmesini dile getirdik. Ancak gelinen noktada başkan alacaklarıyla ilgili sağlıklı bir sonuç alamadık. Futbolcu kardeşlerimizle yaptığımız görüşmelerde de her ne kadar alacakları 6.5 milyon TL'den 3 milyon TL'ye çeksek bile bunda da sağlıklı bir sonuca varamadık. Malumunuz Malatyaspor'un geleceğini konuştuğumuz bir istişare toplantısı yaptık. Toplantıda Malatyaspor tartışıldı. Varılan sonuçta, Malatyaspor'un borç batağında olduğu ve 27 milyon TL borcunun bulunduğu, bu noktada genel kurula gidilmesi kararı çıktı. 16 günlük görev süremiz takdire şayan bulundu. Yönetim olarak Malatyaspor'un tarihinde ilk defa böyle sağlıklı bir çalışma yaptık. Hazırladığımız slayt gösterisiyle Malatyaspor'un geçmişi ve geleceğiyle ilgili bilgiler verildi. Gelinen nokta borçların silinmemesi halinde kulüp kapatılacak. Eski kulüp başkanlarımız duyarlı olmadılar. Ya kamuoyuna biz kendimizi iyi ifade edemedik ya da kamuoyu bizi anlamak istemedi. 21 Haziran'a kadar yönetimimiz kulübün kapanmaması için var gücüyle çalışacaktır. Son bir şans istiyoruz ve bu son şansı iyi kullanmalıyız. Yoksa 21 Haziran'da bu takımın kapanıp, kapanmayacağına salondakiler karar verecekler. Bizler sağlıksız Malatyaspor'u sağlıklı bir yapıya kavuşturma çabası içerisindeyiz. 21 Haziran'da Malatyaspor'un kaderi belirlenecek. 43 yıllık tarih bir anda yok olabilir. Her şey büyük Malatyaspor camiasının elindedir. Artık bizlerin de yapacağı hiçbir şey kalmamıştır" dedi.

İstişare toplantısında olumlu sinyaller de aldıklarını kaydeden Elkoca, "Herkes üzerine düşen görevleri yerine getireceklerini ve bizi desteklediklerini söylediler. İnsanlara belki üzücü gelebilir, ama bağrımıza taş basmasını da biliriz. Her şey bizim elimizde. Malatyaspor tek vücut olursa, son şansımızı iyi kullanabiliriz. İnşallah kulübümüz kapanmayacaktır. 43 yıllık tarihimizi yok etmeme adına her türlü çabayı göstereceğiz. Yapılan istişare toplantısında kulübün 27 milyon TL borcunun olduğu ve bu borç için bir şey yapılamayacağı kanaati ortaya çıktı. Ben inanıyorum ki, Malatyaspor hesaplarını inceletmekle hiç kimsenin cesaret edemeyeceği bir durumu gerçekleştirdik. Dediğimiz gibi takımın kaderi 21 Haziran'da yapılacak kongrede belli olacak ve tarihi kararı büyük Malatyaspor camiası verecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız