SON DAKİKA
SON DEPREMLER

21 Kilo Eroin Daha..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Müdadele (KOM) Şube Narkotik Büro Ekiplerinden bir eroin operasyonu daha.. Şehirgösteren'de durdurulan aracın yakıt deposundaki "zula"da 21 kilo 384 gram eroin ele geçirildi, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalarda; 34 DV 7894 plaka sayılı araçla doğu illerinden ilimiz istikametine uyuşturucu madde taşınacağı bilgilerinin alınması üzerine gerekli tertibat alınarak araç beklenilmeye başlanılmıştır.

10.06.2007 günü saat 19:00 sıralarında kontrol noktasına gelen 34 DV 7894 plaka sayılı araç durdurulmuş, araç sürücüsü ve araçta bulunan şahıslara arama yapılacağı bildirilmiştir.

Araçta yapılan aramada aracın yakıt deposunda 21 Kilo 384 Gram eroin maddesi bulunarak muhafaza altına alınmış, C.Savcısının talimatları doğrultusunda Araç sürücüsü ve araçta bulunan diğer 4 şahıs yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Yakalanan 5 (Beş) Şüpheli “UYUŞTURUCU EROİN MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK” suçundan 11.06.2007 günü adli makamlara sevk edileceklerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız