SON DAKİKA
SON DEPREMLER

210 Dekar Arazi Büyükşehir'e Devredildi

0
Güncellendi - 2018-11-22 04:59:28
210 Dekar Arazi Büyükşehir'e Devredildi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti TEMSAN A.Ş’ye (Türkiye Elektromekanik Sanayi) TEMSAN’a ait olan Yeşilyurt İlçesi İkizce Mahallesi’nde bulunan, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin m2’lik (210 dekar) taşınmazın mülkiyetinin büyükşehir belediyesine devri için protokol imzalandı.

Düzenlenen protokol imza törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TEMSAN A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Toprak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ile TEMSAN A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Sümengen katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2001 yılından beri asfalt şantiyesi olarak kullanılan taşınmaz, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından asfalt çalışmalarının düzenli ve hızlı bir şekilde yürütülebilmesi bakımından asfalt üretimi yanında şantiyenin bulunduğu alan itibariyle de önem taşıdığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilebilmesi için mevcut taşınmazın devri noktasında protokol imzalandı.

Yapılan görüşmeler sonrasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile TEMSAN A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Toprak devir protokolünü imzaladılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Fuat Kutsal (5 yıl önce)
    Siyasetcilerimiz tam 42 yıldır Temsan ve vagon fabrikası arsası arasında destanlar yazıp durdular.Bunca yıldır boş ve atıl durumda olan bu araziler Belediyeye verilmiş.Belediye satarmış.Ne olur yani satılırsa üzerine birşeyler yapılırsa kötü mü olur?Hem belediye kazanır hem de şehirimizin gelişmesine katkı sağlayacak bir yapı alanı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan büyükşehir in başına gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (5 yıl önce)
    kuzuyu kurda teslim etmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (5 yıl önce)
    satın ha aman bekletmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Böyle büyük bir firmanın Malatya dan çekilmesi pek hayırlı değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu.arsayi.belediye.veren kadar.saglik.ve.egitim.icin.bagasta.bunsaydiniz. Daha..hayirli.olurdu.yakinda.satisa.cikarirlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Hacı Beyi o koltuğa oturtan değerli büyüklerinin hepsinin çocukları müteahhit onlara arsa lazım Malatya kimin umrunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    TEMSAN A.Ş. MALATYAYA YATIRIM YAPMAKTAN VAZGEÇMİŞ TEMSAN A.Ş. yıllar önce Milli selamet partisi döneminde Recai Kutan katkılarıyla yatırım yapmak için Malatya da alınan arsa devir edilirken bu kazanç mı zarar mı bunu çok iyi düşünmek gerekiyor. Bütün Malatyaylılar artık uyansın
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)
    Fazla sürmez onu da satarlar.Zaten satılmadık bir belediye binası kaldı , ama siz halen bankadan trilyonlarca kredi çekip koftiden halktan kopuk sinema günleri düzenleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Onuda satarlar ya da yakınlarına hibe ederler büyükşehir banka borçları ile sürünüyor
    0
    0
    Yanıtla