SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Ciddi Hassasiyet Yaşandı"

0
Güncellendi - 2016-08-10 18:52:37
A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Çanakkale'de gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında 210 günde 210 etkinlikle tarihi bir rekora imza attıklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İl Başkanları toplantısında Malatya'daki çalışmalarını aktardı. Kiraz, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada “7 ay önce gerçekleştirdiğimiz İl Kongresinde kaç gün görevde kalırsak o kadar etkinlik ve çalışma yapacağımızı ifade etmiştik. Şu anda 210 gün oldu. 210 günde 210 etkinlik gerçekleştirdik. Bu kapsamda bütün sivil toplum örgütleriyle çeşitli görüşmeler yapıyoruz, toplantılar gerçekleştiriyoruz.100 civarında muhtarı ziyaret ettik. 200 civarında köy ve mahalle ziyareti gerçekleştirdik. Basınla ilişkilerimiz gayet iyi. Her ay mutlaka bir canlı yayın programı gerçekleştiriyor, partimizi ve politikalarımızı anlatıyoruz.” dedi.

CHP İl Başkanı Kiraz; “Farklı olarak yaptığımızı düşündüğümüz bir iki çalışmayı da sizinle kısaca paylaşmayı istiyorum. Ramazan ayında Bayrama 15 gün kala esnafa yönelik bir kampanya başlattık. “Esnaf Amca Üzülme Malatya Seninle” diye broşürlerimiz el ilanlarımızı bastırdık. Bunlarla bütün Malatya merkezdeki esnafı ziyaret ettik. Bayrama kadar 15 gün süreyle ve bütün Malatyalıları AVM ve zincir mağazalarında değil yerel esnaftan yapmaya davet etmiştik. Hem Malatya açısından hem de esnaf açısından olumlu bir çalışmaydı.”şeklinde konuştu.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz konuşmasının devamında ; “Yine “Halk oyunlarını halt oyunları” diye “kızlı erkeği el ele tutuşmasını zina sayan” bir müdür yardımcısı vardı. Birçok Sivil Toplum Örgütü ile birlikte okulun önünde halay çekerek protesto gerçekleştirmiştik. İlçelerimiz sandık çevre sorumlularını gerçekleştiriyor. Parti emektarlarımızı tespit ettik. 40 yıl 50 yıl partimize hizmet etmiş olan birçok partilimizi bir araya getirip hem onur belgesi verdik hem de onlarla bir emektarlar komisyon kurduk. Şimdi bu komisyon da etkili bir şekilde çalışıyor. Bir önceki dönem yine il başkanıydım. O dönem ki yönetici olup dışarıda kalan hem il hem de merkez ilçe yöneticileri ile ayda bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Partide onlarla birlikte yine aktif çalışma yürütüyoruz. Ayrıca birçok komisyonumuz var onlar da çalışmalarını sürdürüyor .”dedi.

Kiraz konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“15 Temmuz darbe girişiminin ardından 17 Temmuz’da Malatya da özellikle tahrikler sonucunda bazı mahallelerde ciddi bir hassasiyet yaşandı. Bu konuda da oluşan hassasiyetin önlenmesi noktasında da çok dikkatli hareket ederek üzerimize düşen hem örgütümüz olarak hem de milletvekilimiz olarak hem de Sayın Genel Başkanımızın özellikle Malatya basınıyla telefon aracılığıyla bir demeci olmuştu. Genel Başkanımızda sağduyu çağrısı yaptı. Tüm bunların Malatya’da olayların büyümemesine üzücü bir olayın yaşanmamasına önemli katkısı oldu. Yani 15 Temmuz'da olduğu gibi sonrasında da oluşan olumsuzluklarla örgütümüz ve milletvekilimiz ile Malatya da önemli bir roller üstlendik. Bundan sonra da farklı etkinlikler ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu duygularla hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Bülten

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız