SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Harçlık' Ödüllü Turnuva

0
Güncellendi - 2017-09-09 17:25:49
'Harçlık' Ödüllü Turnuva
A- A+ PAYLAŞ

9. Uluslararası Kervansaray Buluşması Masa Tenisi Müsabakaları 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Tecde Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Battalgazi Belediyesi ve  Gençlik Spor İl Müdürlüğünün organizasyonu ile yapılacak olan müsabakalara katılım şartları şöyle:

1- Müsabakalar; Küçük ve Yıldız Erkek, Küçük ve Yıldız Kız , Genç ve Büyük Erkek, Genç ve Büyük Kız kategorileri olmak üzere 4 kategoride yapılacaktır. Küçük ve Yıldız Erkekler ile Küçük ve Yıldız Kız kategorilerinde 2003,2004,2005,2006 2007,2008,2009 doğumlular , Genç ve Büyük Erkek ile Genç ve Büyük Kız kategorisinde ise 2002,2001,2000 ve daha büyük doğumlular müsabakalara katılacaktır.

2- Yarışmalara lisans veya sağlık raporu ile katılım zorunludur.

3 -Müsabakalar ferdi olarak yapılacak olup ; kura sistemi ve fikstür, katılıma göre turnuva baş hakemliği tarafından düzenlenecektir. Kura çekimi 15 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olup, il temsilciliği web sitesinden yer ve saat daha sonra duyurulacaktır.

4- Müsabakalarda, Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun yarışma talimatlarında yer alan oyun kuralları geçerli olacaktır.

5- Müsabakalar ,16 Eylül 2017 tarihinde tamamlanacaktır. Ödül töreni 17 Eylül 2017 tarihinde saat: 13.00-16.00 saatleri arasında Kernek Meydanında yapılacak olan gösteri maçları sonrası takdim edilecektir.

6-Müsabakalara Son Başvuru tarih ve saati; 15 Eylül 2017 Cuma günü saat:15.00

7- Katılımlar Malatya Masa Tenisi İl Temsilciliği online gerçekleştirilecektir.

TURNUVA ÖDÜLLERİ:

Genç ve Büyük Erkek

BİRİNCİ : 200 TL

İKİNCİ : 150 TL

ÜÇÜNCÜ : 100 TL

Genç ve Büyük Bayanlar

BİRİNCİ : 200 TL

İKİNCİ : 150 TL

ÜÇÜNCÜ : 100 TL

Küçük ve Yıldız Erkek

BİRİNCİ : 100 TL

İKİNCİ : 75 TL

ÜÇÜNCÜ : 50 TL

Küçük ve Yıldız Kız

BİRİNCİ : 100 TL

İKİNCİ : 75 TL

ÜÇÜNCÜ : 50 TL

PARA ÖDÜLÜ

Bu arada, para ödülü konulan turnuvada ödül miktarları tepki yaratırken, "Keşke böyle düşük miktarlı paralar ödül olarak konulmayıp, sadece kupa ve madalya ile yetinilseydi elde edilen başarı manevi açıdan daha değerli olurdu." eleştirisi getirildi.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Hasan Uğur ise, "İlimizde Amatör sporun gelişmesini ve daha çok insanımızı spora teşvik amacıyla belediyelerden aldığımız destek ,az da olsa bizler için önemi büyüktür. " açıklamasını yaptı.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • karaoglan (6 yıl önce)
    Etkinliği düzenleyen Battalgazi Belediyesi, müsabakaların yapılacağı yer Tecde. Ne kadar ilginçç
    0
    0
    Yanıtla
  • tel (6 yıl önce)
    şehir merkezinden kervansaraya gitmek 50 tl tutuyor zaten. :) 50 tl takdim törenini canlı yayınla vermeyi unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla