SON DAKİKA
SON DEPREMLER

218 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçti

0
Güncellendi - 2016-10-27 02:45:05
218 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, son 1 aydaki 3 operasyonda toplam 218 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Ele geçen sigara ve yakalanan şüphelilerle ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü, Valilik aracılığıyla şu bilgiyi verdi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince kaçakçılık suçlarına yönelik yapılan çalışmalarda, son bir ay içerisinde;

1- 22.09.2016 tarihinde ilimiz Sivas yolu girişinde yapılan yol uygulamasında kapalı kasa kamyonet içerisinde yapılan aramada 61.100 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

2- 12.10.2016 tarihinde ilimiz Elazığ yolu girişinde yapılan yol uygulamasında şehirlerarası otobüste yapılan aramada 4220 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş,

3- 18.10.2016 tarihinde ilimiz Elazığ yolu girişinde yapılan yol uygulamasında TIR ve TIR’a ait dorsede yapılan aramada 152.810 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Yapılan 3 ayrı yakalama sonucu toplam: 218.130 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş ve 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz etmekle birlikte bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis imdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları hususunu; kamuoyunun bilgisine sunulur."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

kaçaksigara

kaçaksigara1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız