SON DAKİKA
SON DEPREMLER

218 Metrelik İki Durak

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:29:28
218 Metrelik İki Durak
A- A+ PAYLAŞ

Şire Pazarı ile Adliye arasında meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Adliye ve Defterdarlık yanı otobüs duraklarının yapımına da  devam ediliyor. 

Üniversite, Araştırma, Akçadağ, Yazıhan, Dilek, Gündüzbey ve Battalgazi Otobüslerinin bekleme yaptığı durak yerlerinin üzerinin kapatılması amacıyla, çalışmalara devam ediliyor. İki ünite olarak planlanan otobüs duraklarının birinci ünitesi 72 metre, ikinci ünitesi ise 146 metre uzunluğa sahip. 

Toplam 218 metre uzunluğunda yapılan durak yerlerinin üstü ise mavi cam ile kaplanacak. Mevcut alandaki her türlü alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi tarafından, durakların çelik montajının yüzde 75’lik bölümü bitirilmiş olup, çalışmalara devam ediliyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında ilk olarak 5000 m2’lik kapalı otoparkı tamamlayıp hizmete sunarak, bölgede otopark sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturdu. Ayrıca, otopark üzerine 2 katlı MOTAŞ Otobüs Hareket Amirliği binası inşa eden Büyükşehir Belediyesi, binanın alt katına da bay-bayan lavaboları yaparak hizmete sundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız