SON DAKİKA
SON DEPREMLER

219 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kar ve tipi nedeniyle 219 köyün yolunun ulaşıma kapalı olduğu, Pütürge yolu ile Adana yoluna da araç çıkışına izin verilmediği bildirildi.

MERKEZ DIŞINDA ETKİLİ..
Malatya'da il merkezi dışında etkili olan kar yağışı ve tipi yüzünden, 219 köyün yolunun ulaşıma kapandığı, Özel İdare'nin 19 ekibinin bu yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Malatya'dan Pütürge ve Doğanyol ilçelerine ulaşımı sağlayan karayolunun da Kubbe Dağı mevkiinde kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu, iki taraftan araç çıkışına izin verilmediği kaydedildi.

Ayrıca, Malatya'nın güney illeriyle bağlantısını sağlayan Malatya- Gölbaşı karayolunun da Reşadiye geçidi mevkiinde sık sık ulaşıma kapandığı, bu nedenle Malatya otogarından bu yöne otobüs çıkışına izin verilmediği haber alındı.

KAYSERİ'DE KALDILAR..
Öte yandan, Tekel'e ait fabrikaların satışını protesto amacıyla Pazar gecesi çeşitli illerden gelip Malatya'da buluşan ve Malatya'daki işçilerin de katılımıyla otobüslerle yola çıkanların, Kayseri'de mahsur kaldıkları bildirildi.

Kayseri-Ankara yolunun kapalı olması nedeniyle kentin 7 kilometre çıkışındaki bir akaryakıt istasyonunda bekletilen otobüslerin, daha sonra Kayseri otogarına yönlendirildiği öğrenildi. (Fotoğraflar Kayseri'de bekleyen otobüsler)

FOTO: M.Erkan DOĞAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız