SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2197 Öğrenciye Yardım

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar arasından tespit edilmiş 2197 ailenin birer çocuğuna 16 Eylül Salı gününden itibaren eğitim yardımı verilmeye başlandı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Malatya Belediyesine kayıtlı bulunan ve ekonomik durumu iyi olmayan ailelerden, yardım almak için uygun görülen 2197 ailenin ilköğretim veya lisede okuyan bir çocuğuna bir defaya mahsus olmak üzere eğitim yardımı verildiği ve ödemenin hafta boyunca devam edeceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, Malatya Belediyesinden yardım alan ailelerin arasından tespit edilen sözkonusu 2197 ailenin birer çocuğuna verilen eğitim yardımın ise 60 YTL olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız