SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"21'inci Temeli Attık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:53:21
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, '30 günden 30 park' projesi kapsamında 2 parkın temelini attı. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından hayata geçirilen '30 günden 30 park' projesi kapsamında çalışmalar hız kazandı. Yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Başkan Polat ve ekibi, 2 parkın temelini atarak, çalışmalarına hız verdi. 

Temel atma töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Çınar, "Yeşilyurt Belediyesi olarak '30 Günde 30 Park' projemizin 20.'nin temelini atıyoruz. Parkımız "Gökkuşağı Parkı " olarak isimlendirildi. Parkımız iki ayrı bölmeden oluşmaktadır. Toplam alanı 2 bin 670 metrekaredir. Yeşil alan toplamı bin130 metrekaredir. Sert zeminle yürüme yolları 840 metrekare. Oyun alanları, oyun grubu, basketbol oyun alanları 480 metrekareden oluşmaktadır. Parklarımızın içerisinde bisiklet yolu, çeşme, oturma bankları, basketbol sahası, çöp kovaları, mevsimlik çiçek havuzları yer almaktadır. Parkımız aydınlatma elemanları ile donatılacaktır" dedi.

FAHRİ KAYAHAN YAŞAM PARKI

Fahri Kayahan'da da yaşam parkının temelini attıklarını kaydeden Çınar, "Yeşilyurt Belediyesi olarak "30 Günde 30 Park" projemizin 21.'nin temelini atıyoruz. Parkımız, "Fahri Kayahan Yaşam Parkı" olarak isimlendirildi. Parkımızın toplam alanı bin 500 metrekareden oluşmaktadır. Bunun 800 metrekaresi yeşil alan, 290 metrekaresi sert zemin ve yürüme yollarından oluşmaktadır. Bisiklet yolu alanı 250 metrekare, oyun ve fitness alanları 160 metrekaredir. Parkımızın sulaması otomatik olarak yapılacaktır. Parkımızın içerisinde pergola, oturma bankları, çocuk oyun grubu ve açık hava spor aletleri mevcuttur. Yürüyüş yolunun yanında stantlara uygun bisiklet yolları yapılacak. Aynı zamanda aydınlatma elamanları ile donatılacaktır. Parkımızın bölgemize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız