SON DAKİKA
SON DEPREMLER

22 İlin Valisiyle Güvenlik Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-09-20 02:33:38
22 İlin Valisiyle Güvenlik Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

  • İçişleri Bakanlığı'nca, aralarında Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın da bulunduğu 22 ilin Valisiyle Ankara'da güvenlik toplantısı yapıldı.

İçişleri Bakanlığının çağrısıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 22 ilin valisi, güvenlik toplantısına katılmak için Ankara'ya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki 22 ilin valisiyle bir araya geldiği güvenlik toplantısı tamamlandı.

Gölbaşı Vilayetler Evi'nde, Bakan Soylu başkanlığında basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, 9,5 saat sürdü.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kararlılıkla sürdürülen terörle mücadele operasyonlarının değerlendirildiği toplantıda, bölücü terör örgütü PKK ile diğer terör örgütlerinin neden olduğu güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları kapsamlı olarak ele alındı.

Toplantıya, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan ile Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van valisi ve ilgili güvenlik bürokrasisi yetkilileri katıldı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    malatyada pkk terörümü var ki toplantısı yapılsın.ne kadar sinir edici
    0
    0
    Yanıtla