SON DAKİKA
SON DEPREMLER

22 Şubat'ta Sona Erecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:46
22 Şubat'ta Sona Erecek
A- A+ PAYLAŞ

Hac başvuruları 4 Şubat’ta başlayacak ve 22 Şubat’ta sona erecek.

Malatya İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl kuraya katılanlardan hacca gidemeyenlerin “kayıt yenileme” işlemleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait siteden elektronik ortamda otomatik olarak yapılacak. Ancak, kendileri ile ilgili bilgileri yenilemek isteyenlerin Müftülüklere başvurarak değişiklikleri bildirebilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, yeni kayıt yaptıracaklar için ise şu bilgiler verildi: “2013 yılında Hacca gitmek üzere ilk defa kayıt yaptırmak isteyenler ilgili bankalara 15 TL ön kayıt ücretini yatırdıktan sonra müracaatlarını Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait “http://hac.diyanet.gov.tr” adlı internet adresinden elektronik ortamda veya müftülüklerden temin edecekleri form dilekçe ile doğrudan müftülüklere yapabilecekler.”

Hac kayıtları ile ilgili geniş bilgilerin Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait internet sitesinden alınabileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız