SON DAKİKA
SON DEPREMLER

22 Trafik Kazasında 39 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi, ilçeler ve şehirlerarası yollarda meydana gelen 22 trafik kazasında 39 kişinin yaralandığı bildirildi. Bazı kazalar, yol yapım çalışmaları nedeniyle yeterli işaretleme yapılmaması yüzünden aynı bölgede oldu. Yaralılar Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

22 KAZA, 39 YARALI..
Arguvan ilçesi Yatılı Öğrenci Yurdu Civarı Karahöyük Yol ayrımında Kenan Gökova yönetimindeki 31 UF 261 plakalı araç, mucur nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yüzünden takla attı. Kazada Vahap, Canan, Gani, Bektaş, Senem ve Ali Eren yaralandılar. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis araç sürücüsünü arıyor.

Akçadağ ilçesinin Doğu Mahallesi İstasyon Caddesinde İbrahim Budak yönetimindeki 44 DC 791 plakalı traktör hareket halinde iken, römorkunun arka ilave kapağı açıldı ve yol kenarında yürümekte olan Bilal Karaköse ve İshak Aksoy’a çarparak yaralanmalarına yolaçtı.

Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesinde Aydın Durmuş 44 KP 828 plakalı araçla giderken, aniden yola çıkan H.İşler adlı çocuk, aracın sağ aynasına çarparak yere düştü ve yaralandı.

Cemal Gürsel Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde Nuri Yücel yönetimindeki 06 VND 45 plakalı oto ile giderken aniden yola çıkan E.K.adlı çocuğa çarptı ve hafif yaralanmasına yolaçtı.

İnönü Caddesi Dörtyol Kavşağında Hakan Burhan yönetimindeki 12 AH 474 plakalı araçla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan Sevilay ve İsmail Haluk Dağıstanlı’ya çarptı. Yaralılar tedavi altına alındılar.

Battalgazi-Malatya karayolu üzeri İlçe Jandarma Komutanlığı binası önünde Reşit Yalçın yönetimindeki 34 VVD 91 plakalı araç, Malatya’dan Battalgazi ilçesine giderken, karşı yönden gelip dönüş yapmak isteyen Ramazan Baran yönetimindeki 44 ED 390 plakalı araçla çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan yolculardan Mehmet Alan, Mehmet Yanardağ ve Ramazan Baran yaralandılar.

Yeşilyurt ilçesinin Gedik Mahallesi Malatya Caddesi üzerinde Yahya Karabacak yönetimindeki 44 KN 707 plakalı araçla, Malatya yönüne gelirken, bozuk yolda aniden fren yapınca, arkadan gelen Faruk Yaman yönetimindeki 44 AC 932 plakalı araç duramadı ve bu araca çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

İnönü Caddesi Ticaret ve Sanayi Odası civarında Fatih Kahraman yönetimindeki 44 DZ 055 plakalı araç, Aydın Sonkaya yönetimindeki 44 T 0553 plakalı taksiyle çarpıştı. Kazada Aydın Sonkaya hafif yaralanırken, araçlarda hasar meydana geldi.

Battalgazi ilçesinin Bahçelievler Mahallesinde Fatih Ekin yönetimindeki 44 EU 067 plakalı araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kanala uçtu. Kazada Fatih Ekin, Fatih Yağmur ve Gönül Baydar yaralandılar.

Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi Alibaba Mezarlığı mevkiinde Aydın Kılıç yönetimindeki 44 KL 459 plakalı araçla, karşıdan karşıya geçmekte olan E.T.adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Adıyaman’dan Malatya’ya gelmekte olan Hasan Akgül yönetimindeki 01 FS 721 plakalı minibüs, Malatya’ya 30 kilometre mesafede aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada Hasan Akgül, Muhammet Akgül, Serkan Eren ve Fidan Eren yaralandılar.

Kurşunlu Kasabasından Hekimhan yönüne gitmekte olan Halim Koç yönetimindeki 44 FE 416 plakalı kamyon, 12. kilometrede boş tarlaya devrildi. Araç hasar gördü.

Gövdeli Kasabası’ndan Doğanşehir ilçesine gitmekte olan Orhan Doğan yönetimindeki 33 HF 854 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada Orhan ve Burak Doğan yaralandılar.

Akçadağ ilçesi ile Yağmurlu Köyü arasında, Abdurrahman Meşe yönetimindeki 73 DZ 761 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Cumali Ünal yönetimindeki 44 KP 913 plakalı araçla çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüleri ile kamyonda bulunan Fadime Meşe, Şerife Meşe, Fatma Özdemir, Rukiye Özdemir’in yaralandıkları bildirildi.

Samanköy’den il merkezine gelmekte olan Hüseyin Karaman yönetimindeki 44 ER 457 plakalı otomobil, yağış ve aşırı hız yüzünden takla attı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Hamdi Çelik, yönetimindeki 34 RK 404 plakalı otomobil ile Kayseri’den Malatya yönüne gelirken 57. kilometrede yağış ve kaygan yol yüzünden şarampola yuvarlandı. Kazada 30 yaşındaki Aynur Çelik yaralandı.

Malatya’dan Hanımınçiftliği’ne gitmekte olan Recep Boğa yönetimindeki 44 AL 604 plakalı araç, Kültür Mahallesinde Hanefi Akboğa’nın evinin önünde park halinde bulunan 44 DF 432 plakalı araca çarparak maddi hasara yolaçtı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Suat Aldemir yönetimindeki 44 FT 184 plakalı otomobil, 29. kilometre Cumhuriyet Örnekköy mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden çakıl yığınına çarptı. Sürücü ile Kasım Çatal’ın yaralandıkları bildirildi.

Malatya’dan Elazığ’a gitmekte olan Ahmet Memiş yönetimindeki 44 EN 088 plakalı araç, 27. kilometrede Yusuf Baran yönetimindeki 44 DH 809 plakalı motosikletle çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Mustafa Aslan yönetimindeki 55 EF 255 plakalı otomobil, 25. kilometredeki yol yapım bölgesinde işaretlerin yeraldığı çakıl yığınına çarptı. Lütfiye Aslan’ın hafif yaralandığı bildirildi.

Aynı bölgede bu kez Orhan Aydemir yönetimindeki 34 DS 1504 plakalı otomobil, yine yol işaretlerinin yeraldığı çakıl yığınına çarptı ve otomobilde büyük hasar meydana geldi.

Malatya-Sivas karayolu Kapusuz Petrol mevkiinde Reşat Yoldaş yönetimindeki 26 AS 640 plakalı römorksuz traktöre, arkadan gelen Ali Karaarslan yönetimindeki 44 AP 803 plakalı araç çarptı. Araçta bulunan Seyit Ali Yoldaş yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız