SON DAKİKA
SON DEPREMLER

222 Bin Abone Otomasyonda

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:23:12
222 Bin Abone Otomasyonda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde 222 Bin 735 abone kaydı otomasyon sistemine aktarıldı. Alüminyum kabartma ve boyalı su abone plakaları yapılarak abonelerin evlerinin girişine takıldı.

Malatya’nın büyükşehir olmasının ardından MASKİ Genel Müdürlüğü yapılanmaya devam ediyor. Malatya merkez ilçelerinin yanısıra ilçe belediyelerine bağlı tüm mahallelerde ikamet eden vatandaşların abone kayıt ve abone güncelleme işlemleri yapılıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkalığı tarafından oluşturulan ekibin Malatya genelinde abone kayıt çalışmalarına devam ettiğini belirterek; “Yapılanma çalışmalarımız devam ediyor. İlk olarak abone güncellemesi ve yeni abone kayıtlarını yapıyoruz. Bu kapsamda abonelerin  kapılarına su abone plakası takma işlemlerimiz devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü kurulmadan önce 170 Bin 301 abonenin su abone plakası vardı. 1 Kasım 2014 tarihinden sonra bu rakam 222 Bin 735 oldu. İlk önce su abone plakası takılıyor, ardından da abone işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Malatya merkez, merkez ilçeler (Battalgazi, Yeşilyurt) ve ilçe merkezlerindeki güncelleme ve tespit çalışmalarımız bitti." dedi. MASKİ’nin vatandaş memnuniyeti ve hizmet odaklı çalıştığını kaydeden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir; “Vatandaşımıza daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet vermek için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.  

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Karakavak Mahallesi’nde bulunan MASKİ binasında vezne hizmeti verilmeye başlandı. Organize Sanayi Bölgesi, Özsan Sanayi Sitesi, Turgut Özal Mahallesi ve MAŞTİ civarındaki mahallelerde yaşayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak olan uygulama 19 Ocak 2015 tarihi itibariyle başladı.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız