SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"226'sı Memur Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:50:39
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik olarak düzenlenen kurslara katılan 226 kişinin sınavlarda başarı göstererek memur olduğunu söyledi.

Çakır, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü aracılığıyla da engellilere yönelik olarak Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen EKPSS kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret ederek, hazırlık kitaplarını dağıttı.

Kursiyerlerle sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik açılan kurslar sayesinde çok sayıda engellinin memur olduğunu belirterek, kurslara katılan 460 engelli vatandaştan 226’sının memur olarak atandığını söyledi. Çakır, “2015 Aralık ayında Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda 7 sınıfta başlayan ve 17 Nisan 2016 tarihinde sona erecek olan EKPSS kursuna 220 engelli kursiyerimiz müracaat etti. Kursiyerlerimizin faydalanacağı EKPSS hazırlık kitaplarını kendilerine teslim ediyoruz. Bu kurslarımızın düzenlenmesinde katkı ve destekleri olan Halk Eğitim Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız