SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeter ki Birbirimizle Uğraşmayalım"

0
Güncellendi - 2017-11-20 05:45:33
A- A+ PAYLAŞ

Kale Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin temeli Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımı ile gerçekleştirildi.

İçerisinde sosyal tesislerin yanı sıra 1200 kişilik düğün salonunun da yer aldığı tesislerin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kale ilçesinin Malatya'nın gözde ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek, temeli atılan yatırımın vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasında gündeme de değinen Tüfenkci, bir yandan ekonomiyi büyütürken, bir yandan da şer güçlerle mücadele ettiklerini söyledi. Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada güçlü olmak zorunda olduğunun da altını çizen Tüfenkci, "Özellikle birileri tarafından 'Türkiye batacak, ekonomisi batacak, üretim duracak, istihdam azalacak' dedikçe biz onlara inat daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek biz Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ülke olarak bu yıl güçlü bir büyümeyi yakaladıklarını kaydeden Bakan Tüfenkci, aynı büyüme oranlarının gelecek yıl da devam edeceğini dile getirdi.

Bakan Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir taraftan esnafımızı, sanayicimizi, iş adamımızı desteklerken çiftçilerimizi de desteklemeye devam edeceğiz. Bir taraftan da tüketicilere ucuz et temin ederken, bir yandan da üreticilerimizi, besicilerimizi destekleyerek, küçük işletmelere vereceğimiz desteklerle üretimimizi de artıracağız. Yeter ki biz bir olalım, beraber olalım, birbirimizle uğraşmayalım. Biz beraber olduğumuz sürece gençlerimize iş de buluruz aş da buluruz. İşimizi de aşımızı da büyütürüz."

Törende bir konuşma yapan Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ise ilçeye yeni bir hizmeti kazandırmanın mutluluklarını yaşadıklarını ifade ederek, "İlçe olarak gelişmemizde emeği olan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kale Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Yerelli (6 yıl önce)
    EFENDİLER, Yerli otomobil üretim yeri için arayışları devam ederken Malatya olarak da bizde talebimize çok çok çalışmanız gerekiyor. Ivır zıvır işler ile meşgul olmayın. Malatya'da 1987 yılından beri atıl boş duran DEVASA vagon üretim fabrikasının yerli otomobil üretim yeri için ideal yer olduğunu düşünüyorum. Bir tarafında hava alanı, bir tarafında demir yolu ve iki tarafında da şehirlerarası kara yolu bulunmaktadır. Böyle büyük ve her açıdan elverişli kocaman tesis boş ve atıl dururken başka yer ve arayışlar da israfa neden olur. İsraf da haramdır. Böyle bir yerde kolay kolay bulunmaz. Bunun için bütün Malatya seferber olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet ergül (6 yıl önce)
    selim bey sen orda olsaydın bütün bunlar olmazdı sende duvarı örerdin daha kalıcı olurdu yazıklar olsun sana bir hizmet gidiyor kalemize yaptığın yoruma bak o gördüğün yer 3.5 tirilyona mal oluyor ama sen dalga geciyorsun sen maltyalı değilsindir yada sende meemleket sevgisi yok bak orada insan seli var insan teşeekkür eder daha fazlası olsun memlektimize yazıklar olsun sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    Resim çok komik ya Beyler Allah aşkına bakan diye briket de bir keramet olmayacak. İşaret koyalım oraya arada tavaf etmeye gideriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (6 yıl önce)
    Urfa da Atatürk barajında her yıl yapılan yüzme yarışları iptal olmuştur Malatya kale ilçesine alınacağı söylenmişti yıllar geçmesine rağmen hiç bir faaliyet gösterilmemiştir bu konuda hiç bir yetkiliden açıklamada yapılmamıştır.Böyle bir tesisin kale ilçemize kazandırılması iyi olmaz mıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    İlimizin gerek ekonomiye gerekse turizme birçok bir çok katkıları bulunan ve Malatya mızın istikbal vadeden Kale (izollu) ilçemiz Rahmetli Turgut Özal Döneminde ilçe olmasına rağmen geçtiğimiz birkaç yıla kadar taş üstüne taş koyulmayan bu şirin ilçemiz Cemal hocanın işe el atmasıyla anında gündemi değiştirerek hizmetler üstüne hizmet yapması devlet erkanını Kaleye toplayarak gündemden düşürmemesi Gerek Ankara da gerekse İstanbul da Malatya tanıtım günlerinde Kale yi hep gündem de tutması hizmet üstüne hizmetler eklemesi hakikaten takdire şayan bir başkanlık sergilemesi gözlerden kaçmıyor. Bir vatandaş olarak kendisini tebrik ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla