SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Güzel Bir Şehir Kimliğine Kavuştu"

0
Güncellendi - 2017-11-21 19:21:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, prestij caddeye dönüştürülen Tevfik Temelli Caddesinde incelemelerde bulunup, cadde esnafları ile de sohbet etti.

1.2 kilometre uzunluğundaki caddede; 12 metre genişliğinde yol, 3 metre genişliğinde kaldırımlar, 2 metre genişliğinde cep otoparklar, 1.20 cm. genişliğinde bisiklet yolları yapan Büyükşehir Belediyesi, cadde üzerine 400 adet akça, lale ve ıhlamur gibi ağaç türleri dikti.

Cadde, standartlara uygun hale geldi

Gezi sırasında Tevfik Temelli Caddesinde yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, caddenin güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Cadde esnafının ve bölge halkının yeni görünümden memnun olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Çakır, “Tevfik Temelli Caddesi, Malatya’nın önemli ulaşım akslarından birisi. Caddemizi standartlara uygun hale getirdik. Burada altyapının tamamı baştan aşağı yenilendi. Yeni yağmur drenaj sistemi oluşturuldu. Ölçülebilir içme suyu sistemi yapıldı. Diğer kurumlarımız da burada altyapı şebekelerini yeniledi. Temelli caddemiz 50 yıl boyunca hizmet verecek kaldırım, peyzaj, aydınlatma uygulamaları, park yerleşim yerlerine kavuştu” dedi.

Malatya genelinde prestij cadde çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Çakır, “Malatya’nın bütün cadde ve sokaklarının büyük bölümünü yeniledik. Malatya güzel bir şehir kimliğine kavuştu. Gelecek yıl da 10–15 noktada bu çalışmalar devam edecek. Aslında Malatya’yı yeniden inşa ediyoruz. Buralara ek olarak gelecek yıldan itibaren yeni bulvarlar açacağız.” şeklinde konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Fidan (6 yıl önce)
    Bu belediyeye artık oy yok kusura bakmayın Malatya perişan durumda Hele yollar kostebek yuvası Kesinlikle hiçbir şekilde memnun değiliz ailece oy yook
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Sağ şeritlere araba park edilmesine müsaade edildiği için emeği geçenlere teşekkür ederim! sayenizde otopark alanları genişlemiş....
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan koyunoğlu (6 yıl önce)
    büyukşehir belediye ekibi halkın içine girin kardeşim halkı dinleyinki ne çalışma yaptığınızı nasıl olduğunuzu malatyanın halkı cevap vere yoksa yanınızda bulunan nemalanan işlerini yürüten dalkavuklara sorarsan malatya güllük gülüstanlık derler yoksa çalışmanıza bakıldığında akıl işi değil deli adam işi kontrol mekanızması sıfır yad edilecek yatırımlar yok bir yer kazıldıktan sonra bir daha bir daha sonrada öylece bırakılıp gidiliyor yazıktır günahtır bu güzelim malatyaya ankaranın bilgisi olmuyor setler konuyor araya malatya halkı olarak şehrimize sahip çıkalım kim yanlışlar yapıyorsa halkın parasını çar çur ediyorsa hesap soralım
    0
    0
    Yanıtla
  • kenen (6 yıl önce)
    TEMELLİYİ BİLMEM AMA AKPINAR RESMEN BELEDİYENİN SUİKASTİNE KURBAN GİTMİŞDİR .
    0
    0
    Yanıtla
  • VATAN PERVER (6 yıl önce)
    Sen Belediyende canla başla çalışan bir insan bulacakmısın acaba sayın başkan birilerinin seni yanlış yönlendirmesiyle işlerine son verdiğin mühendislerin vebalini nasıl ödeyeceksin yattığın zaman hiç vicdan azabı çekiyormusun bu gece sana tavsiyem yattığında iyi bir düşün çünkü ruzi mahşer var bu insanların eli yakanda olacak seni sen eden zeki sarıları bile harcattırdılar sana şu an sana bunu yaptıranlar senin ayağını kaydırtmak isteyenlerdi ama sen bunu maalesef göremedin kumpasa geldin. Allah affetsin ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (6 yıl önce)
    Sayın başkan bu yorumları okuyormu acaba ? Okuyorsa kendiside bir yorum yapsın ondan sonra ovünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    sayın başkan kaldırımları araçlar park yapsın diyemi yaptınız kaldırımlarda yayalar için yürüyecek yer kalmadı arabaların park yapmasından neden bunları çektirmiyorsunuz bundan sonra kaldırımlarda park eden araçları ve mahalleyi sosyal medyadan yayınlayacam zabıta ne işe yarıyor gidip bunları kaldırsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Bu belediye başkanı gitsin mevlit okutup şeker dağıtacam yazık kubilaydan asagidaki mahaller ihmal edildi Kiltepe Çarmuzu taştepe terketti herkez ya ucuza sattılar yada viran oldu haneler terki diyar eyledi halk ey belediye bu kul hakkıyla nasıl allaha hesap vereceksiniz varos eylediniz elli senedir buralara imar vermeyip buhale gelmesini seyreden gelmiş geçmiş bütün belediye ve buna seyirci kalan başkanlardan mahşerde hesap soracağım
    0
    0
    Yanıtla
  • celal gardaş, sabah sabah Çakır bizi güldürdü... Malatya eyi bir şehir kimliğine kavuşmuş. Yahu bizim niye haberimiz yok. Kör falanız herhalde. Zaten siteye sanıyorum Tüfekçi, Çakır, Çalık ve Şahin ortak. Onlarsız site yapılmıyor görmüyor musun. Çakır kanalizasyon yapımında bile kocaman resmini koyduruyor. Bu kadar kendini seven başkan Malatya'yı cennet sanır elbette..
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Kiltepe taş tepe elli senedir imarbekliyor çaşıya uzaklıkta bağirsan sesin gider ama mübarek sanki resim hepayni kulhakki yediler ben bu yönde belediyeyi kınıyorum benim güzel mahallem nehalde allaha havale ediyorum bu iki yüzlü yönetimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Ahmet Çakır ve ekibi hizmet yaptığınımı sanıyor gerçekten Malatya'ya.Standartlara uygun hale gelmişmiş,göz boyamayın Allah aşkına.Herkes görüyor,sen asırlık çınarları kes yerine Malatya'nın iklimine uymayan ağaçlar dik.Hepsi kuruyor o ağaçların.Ara sokakları da gezdimi acaba başkan.Trafiğe çıkmak bile istemiyorum artık.Malatya'yı mahvettiniz.Son 10 senedir Malatyalının yuttuğu tozun pisliğin haddi hesabı yok.Böyle devam edin bakalım.Malatya'yı yeniden inşa etmeyin.Yeni yerleşim yerleri,yeni yollar kurun.Park yapmayıda birakın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Resimlerde keske birazda yesil alan olsaydi bende diyecektim evet gercekten guzel.. ama sehrimizi seviyoruz tabii
    0
    0
    Yanıtla
  • Safiye (6 yıl önce)
    Allah akıl fikir versin. Birileri ne yapiyorsunuz yeter artık demeli. Gülemisin ağlayamısın. Adamlar gerçekten guzel yaptığını sanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • aylin (6 yıl önce)
    çevre yolunda kitlenip kalıyruz bir çevre yolu açılmadı fahrikayahanda o havuz bu kışı geçirsin seyredin seneye ne halde hesabını kim verecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Akbal (6 yıl önce)
    Ağaç lazım ağaç
    0
    0
    Yanıtla
  • servis (6 yıl önce)
    beton ve asfalt döküldüğü kadar yeşil ortamda sağlansa...
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (6 yıl önce)
    Sayın başkan temellide çınarlı sokağa giripte bir baksaydınız bu sokak,üç tane okulun ve minübüs hattının geçtiği bir yol ne yaya kaldırımı var nede iki araç yan yana geçebiliyor.Muhtarımıza konuyu defaetle bildirmemize rağmen ilgilenmiyor ve topu belediyeye atıp faturayı size kesiyor.bilginize sunarız.En kısa zamanda çınarlı sokak sakinleri hizmet bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    Caddeyi KEL etmiş bide övünüyor.. Allah akıl fikir versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Malatyamı güzel kimlige kavuşmuş yapmayin yahu yetkililer sokaklara cikip bakmiyo galiba akp yonetimindeki malatyada ne kadar kuruluş calışma yerleri varsa kusura kimse bakmasın ama calışan yok yani akp malatyada uyuyor güzel bir memleketimiz vardı ama yok şuan cennet sehirsin malatya cehenneme döndü 2019 da 15 aileye sahibiz ama oy yok akp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Agaclar kesilince kelaynak gibi olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (6 yıl önce)
    görüntü güzel güzel olmasına da tepeden bakınca yolları evleri değil de yeşillik görmek isteriz şehir gittikçe kel görünümü alıyor bu durumu da göz ardı etmemek lazım
    0
    0
    Yanıtla