SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'22'si Yerleşti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Çocuk Çalışma Grubu ve Malatya Aktif Eğitim Girişimcileri Derneği işbirliği ile yürütülen “Ders Destek Kursu” projesi ile eğitim alan öğrencilerden 22’si yapılan OKS sınav sonuçlarına göre çeşitli okullara yerleşmeye hak kazandı.

Geçen yıl yapılan sınavda 72 öğrenci arasında 21 kişi çeşitli okullara yerleşirken, bu yıl yapılan sınavda 50 öğrenci arasında 22 öğrenci yaptıkları tercihler sonucunda çeşitli okullara yerleşti.

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Çocuk Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Adıgüzel, 2007–2008 Eğitim Öğretim yılı içerisinde maddi durumu yetersiz olduğu için dershaneye gidemeyen, başarılı öğrencilere yönelik oluşturulan kurs sonucunda 50 öğrenciden 22 öğrencinin Anadolu, Meslek ve Teknik Liselerine yerleştirildiğini açıkladı.

2007–2008 Eğitim Öğretim sezonunun başlaması ile birlikte öğrencilerin OKS’de başarılı olmaları ve gelecekte iyi bir meslek sahibi olmaları için böyle bir çalışmaya gönüllü bir şekilde katkı sağladıklarını belirten Yerel Gündem 21 Çocuk Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Adıgüzel, bu çalışmalarda kendilerine destek sağlayan diğer gönüllü öğretmenlere, ayrıca bu projenin hayata geçirilmesinde maddi ve manevi olarak destek sağlayan Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğine teşekkür etti.

OKS sınavı yerleştirme sonucuna göre kazanan öğrencilerin listesi;

S.N ADI SOYADI KAZANDIĞI OKUL
1. ORHAN YILDIZ Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi
2. KADİR DOĞANDEMİR Yunus Emre ATL, Ana.Mes.Lis., Tek.Lis. ve EML
3. FURKAN ÇAYIRBASAN Battalgazi Anadolu Lisesi
4. HALİME AKIN Malatya Hasan Akbudak İMKB And. Tek.,And. Mes.,Tek
5. KADER ÇELİK Malatya And.Otelcilik ve Turizm Mes.Lis
6. AYŞE ALTUN Battalgazi Anadolu Lisesi
7. RUHİ AKTÜRK Malatya And.Otelcilik ve Turizm Mes.Lis.
8. ABDULSAMET AKKUŞ Kolukısa Anadolu Lisesi
9. KÜBRA NUR Atatürk Sağlık Meslek Lisesi
10. GAMZE AYAZ Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi
11. GAMZE KORKMAZ Kolukısa Anadolu Lisesi
12. RESUL ÖZBİLGİÇ Kolukısa Anadolu Lisesi
13. İBRAHİM TOR Turgut Özal Anadolu Lisesi
14. AYŞE DEMİRKOL İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İ.H.L.
15. A.MURAT KAYA Yunus Emre ATL, Ana.Mes.Lis., Tek.Lis. ve EML
16. BURHANEDDİN EMRE Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi
17. RÜMEYSA KELLECİ İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İ.H.L
18. BÜŞRA AYAZ Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi
19. MERVE MERDE Atatürk Sağlık Meslek Lisesi
20. EMİNE TEMİR Battalgazi Anadolu Lisesi
21. NİDA BAŞGEL Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
22. LEVENT NACAR Battalgazi Anadolu Lisesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız