SON DAKİKA
SON DEPREMLER

81 İlde 23- 26 Mayıs Arası Sokağa Çıkma Yasağı

0
Güncellendi - 2020-05-19 23:04:00
81 İlde 23- 26 Mayıs Arası Sokağa Çıkma Yasağı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı, 2019- 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın da sona erdiğini duyurdu. Erdoğan, “Okulların eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Önümüzdeki Eylül ayında yeni öğretim yılı başlayacaktır. Bakanlığımızın yaz aylarındaki kurs takvimi devam edecek” dedi.

Erdoğan şunları kaydetti:

"15 ilimiz için geçerli olan şehirler arası seyahat kısıtlaması, 15 gün süreyle uzatılmıştır. 24 Mayıs Pazar saat 14.00 ile 20.00 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımız sokağa çıkabileceklerdir. 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açıyoruz. Cemaatle namazı yine kurallar içinde ifa edeceğiz. Bu hafta çarşamba ve cuma günleri gençlerimizle ilgili esnetme uygulaması yine devam edecek."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim-öğretim yılının eylül ayında başlayacağını açıkladı.

Erdoğan, "Açık cezaevlerinde olup da salgın sebebiyle izne gönderilmiş bulunan 60 bin mahkumun mayıs sonunda dolan izin süreleri 2 ay süreyle uzatılmıştır. Yargı başta olmak üzere pek çok alanla ilgili reform hazırlıkları kesintisiz devam ediyor." diye konuştu.

Ankara, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • muhammed (3 yıl önce)
    Çok güzel oldu diyen memur tayfası bu ülkede günlük işlerde çalışıp geçinmeye çalışan milyonlar var.Nasıl olsa sizin maaş işliyor, tabi ki beğenirsiniz.Millete git kredi çek demekten başka birşey demeyen hükümet kime ne vermiş anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (3 yıl önce)
    berberler açıldı sonuçlar açıklandı avm ler ile ilgili neden test yapılıp sonuçlar açıklanmıyor. 18 kuruşluk maske oldu 1.00 tl destek verildi deniliyor anack vergiler ssk borçları krediler erteleniyor sonuçta bunu olmayan iş zamanından sonra vatandaş yine ödeyecek. bin tl üç milyon kişiye yapılan yardım dışında varmı başka destek yoook sokağa çıkmayalım tamamda zaten iş yok ne yiyecek bu vatandaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Salllama Mahmut (3 yıl önce)
    Kesiliyor zaten oradan ezbere konuşuyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Tusem (3 yıl önce)
    Biz özel sektör çalişanlari gibi memurunda ayliği kesilicekki geçimin ne olduğunu anlasin.orayada düz düz yorum yapmasinlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (3 yıl önce)
    Süper bir karar,sonuna kadar destekliyorum. Birde maskesiz dışarı çıkanların sıkı denetlenmesi ve idari para cezası kesilmesi lazım,maskesiz veya çenede maskeyle dolaşanların sayısı her geçen gün çoğalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (3 yıl önce)
    Çok güzel oldu. Üç aylık emek üç günde sıfıra çıkacaktı. Üç ay daha çilesini çekecektik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (3 yıl önce)
    Zaten milletin kirasını geçimini de sen yapıyorsun değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Çok doğru bir karar. Emeği geçen herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla