SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Bayramı Kutlama Programı..

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya'da yapılacak kutlamaların programı belirlendi. Cuma günü saat 17.00'den itibaren resmi ve özel kuruluşlar bayraklarla donatılacak.

İLK TÖREN..
23 Nisan kutlamaları Cumartesi sabahı 08.00'de Atatürk Anıtı önündeki törenle başlayacak. 08.30'dan itibaren anıta çelenk sunulacak, saygı duruşu yapılacak, İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilecek.

Saat 09.00'da ise Türkiyem İlköğretim Okulu'ndan bir öğrenci Valilik, İnönü İlköğretim Okulu'ndan bir grup öğrenci 2. Ordu Komutanlığı, A.Kadir Eriş İlköğretim Okulu'ndan bir öğrenci Belediye Başkanlığı, 23 Nisan İlköğretim Okulu'ndan bir öğrenci ise Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarını sembolik olarak devralacaklar.

STADDA..
İnönü Stadı'ndaki kutlama törenleri ise saat 10.00'da Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının, öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayacak. Konuşmalar, şiir ve Öğrenci Andı'nın okunmasının ardından tören geçişi yapılacak.

Daha sonra saha içi gösteriler yapılacak. Saha içi gösterilerde Cengiz Topel, Fatih, Fırat, Gazi, Hasan Varol, Hayrettin Sönmezay, H.İbrahim Işık, İnönü, Kemal Özalper, Mehmet Emin Bitlis, Mehmet Akif Ersoy, Özel İdare, Rahmi Akıncı, Sümer, Sadiye Ünsalan, Şeker ve Türkiyem İlköğretim Okulu öğrencileri görev alacaklar.

Maraton tribünündeki fon gösterisinde ise Anadolu, Anadolu Kız Meslek, İmam Hatip, Ticaret Meslekt, Anadolu Ticaret Meslek, Gazi Liselerinin yanı sıra Atatürk, Kazım Karabekir, Milli Eğitim Vakfı, Vakıfbank, 30 Ağustos ve Türkiyem İlköğretim Okulu öğrencilerinin görev alacakları bildirildi.

Gösterilerin bitiminde; Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Milli Egemenlik ve Atatürk" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Bu arada, öğleden sonra Belediye önünde Mehter takımının konser vereceği, Atatürk Evi ve Malatya Müzesi'nin 26 Nisan'a kadar öğrencilerin ziyaretine ücretsiz açık tutulacağı bildirildi.

23 Nisan Cumartesi günü havanın yağışlı olması halinde, Atatürk Anıtı önündeki törenin yapılacağı, stadyumdaki tören ve gösterilerin ise alan uygun olmadığı takdirde ilk tatil günü yapılmak üzere erteleneceği açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız