SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Programı Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:24:06
23 Nisan Programı Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ
23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. yıldönümü kutlama programı ile ilgili olarak Malatya Valiliği tarafından açıklama yapıldı. 
 
İl Kutlama Komitsi'nce belirlenen program şöyle ; 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 08.00’de başlayıp, saat 24.00’de sona erecektir. Tüm resmi ve özel kurumlar 22 Nisan 2012 Pazar günü saat 16.00’dan itibaren bayraklarla donatılacaktır.
 
A. ÇELENK SUNMA TÖRENİ
1. Yönetmeliğe uygun olarak hazırlanan çelenkler 23 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 08.00’de Atatürk Anıtı önünde hazır bulundurulacaktır.
2. Saat 08.00’de, tüm ilköğretim okullarının müdürleri ve aynı okullardan bir öğretmen nezaretinde okulların bayrak ve flamalarını taşıyan öğrenciler birlikte Atatürk Anıtı önündeki yerlerini almış olacaklardır.
3. Çelenkler saat 08.30’de tören sunucusunun daveti ile protokol sırasına göre bizzat kurum amirleri tarafından Atatürk Anıtına sunulacak, ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrağımız göndere çekilecektir.  
              
B. KUTLAMA TÖRENİ    
1. Kutlama töreni 23 Nisan 2012 Pazartesi günü saat:10.00’da  İnönü Stadyumunda yapılacaktır.
2. Saat 09.00’da okullar stadyumdaki yerlerini almış olacaklardır.
3. Saat 10.00’da Sayın Valimiz, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacaklardır.
4. 2. Ordu Komutanlığı Bandosu eşliğinde törene katılan öğrenciler ile halk tarafından İstiklal Marşı söylenecek ve şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir.
5. İl Milli Eğitim Müdürü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacaktır.
6. Mehmet Akif İlköğretim Okulundan bir kız ve bir erkek öğrenci tarafından şiir okunacaktır.
7. “Öğrenci Andı” Mehmet Akif İlköğretim Okulundan bir öğrenci tarafından okunacak, diğer öğrenciler tarafından tekrar edilecektir.
8. Tören Geçişi; - Tören Komutanı - Bayrak Kıtası - Flama Kıtası - Teknik Komitedeki Beden Eğitimi Öğretmenleri - Ana Okulları - İzci Grupları - Gösterilere Katılan Öğrenci Grupları
9. Ödül Töreni 10. Okulların Gösterileri
 
C. DİĞER FAALİYETLER:
1. Eğitim Bölgesi Koordinatör Müdürleri organizesinde tüm ilköğretim okullarımız 23 Nisan haftası içerisinde yaptıkları program çerçevesinde tiyatro, drama gösterileri, resim sergisi, müzik koro gösterisi, edebiyat ve şiir dinletisi ile sınıflar arası spor yarışmaları (branşlara göre) düzenleyeceklerdir.
2. Belediye mehter takımı tarafından 23 Nisan 2012 günü saat 14.00’den itibaren Malatya Park önünde gösteri sunulacaktır.
 
Anıta sunulan Çelenkler 23 Nisan 2012 günü saat 18.00’den itibaren en geç saat 24.00’e kadar ilgili Kurumlarca alınacaktır.
23 Nisan 2012 günü havanın yağışlı olması halinde de Anıt önündeki Çelenk Sunma Töreni yapılacaktır. Havanın yağışlı ve tören alanının gösterilerin yapılmasına uygun olmaması halinde ise Kutlama Töreni aynı saatte Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak, gösteriler bölümü ilk tatil günü olan 28 Nisan 2012 Cumartesi günü yapılacaktır. 23 Nisan 2012 günü uygulanacak program prova günü de aynen uygulanacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız