SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Provası Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Malatya'da düzenlenen provada öğrenciler tam not aldı. Bu arada bayram kutlama programı da belli oldu.

PROVA..
İnönü Stadı'nda yapılan provada öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 88. yıldönümü nedeniyle gösteri sundu. Öğretmenlerin yönettiği prova sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmenleri kutladı.

PROGRAM..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çarşamba günü Malatya’da da törenlerle kutlanacak.

İlk tören 08.30’da Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Çelenk sunulması, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilecek.

09.00’da ise Valilik makamını 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu’ndan, 2. Ordu Komutanlığı makamını Melekbaba İlköğretim Okulu’ndan, Belediye Başkanlığı makamını Sakarya İlköğretim Okulu’ndan, Milli Eğitim Müdürlüğü makamını ise 23 Nisan İlköğretim Okulu’ndan birer öğrenci sembolik olarak devralacak.

Kutlama töreni ve gösterilerin yapılacağı İnönü Stadı’ndaki program ise saat 10.00’da başlayacak. Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı halkın ve öğrencilerin bayramını kutladıktan sonra, İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilecek. Milli Eğitim Müdürü ile öğrenciler konuşmalar yapacaklar.

Daha sonra sırasıyla Tören Komutanı, Bayrak Kıtası, Flama Kıtası, Teknik Komitedeki Beden Eğitimi Öğretmenleri, Ana Okulları, İzci Grupları, Öğrenci ve Yürüyüş Grupları tören geçişi yapacak.

Saha içi gösteriler; Sadiye Ünsalan, Abdulkadir Eriş, Cengiz Topel, Fatih, Feyzullah Taşkınsoy, Fırat, Kemal Özalper, 1. Hasan Varol, Hayrettin Sönmezay, Polis Amca, Hidayet, Sümer, Mehmet Emin Bitlis, Mehmet Topsakal, Rahmi Akıncı, İnönü, Türkiyem, Şeker, Hacı İbrahim Işık, Özel İdare, Necatibey, Tevfik Memnune Gültekin, Gazi, Öğretmenler, Milli Eğitim Vakfı ve 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu öğrencilerince gerçekleştirilecek.

Fon gösterileri; Fen, Atatürk Sağlık Meslek, Ticaret Meslek Liseleri ile Atatürk, 30 Ağustos, Vakıfbank, Barbaros, Mustafa Kemal Atatürk, 2. Hasan Varol, Türk Telekom, Muhittin Özmumcu, Yahya Kemal, Derme, Kazım Karabekir ve Cumhuriyet İlköğretim Okullarının öğrencilerince yapılacak. Fonlarda Anadolu Yöresi Halk Oyunları, Ulusal Egemenlik, 23 Nisan Coşkusu ile Vatan Bütündür tabloları yansıtılacak.

Bu arada 21-25 Nisan tarihleri arasında da Atatürk Evi, Müze ve Kütüphanelerin öğrencilerin ziyaretine ücretsiz açık olduğu da hatırlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız