SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Şiir Yarışması Sonuçlandı

0
Güncellendi - 2020-04-21 22:04:53
23 Nisan Şiir Yarışması Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100’ncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şiir yarışması sonuçlandı.

İlk ve ortaokul olmak üzere 2 kategoride düzenlenen yarışmaya toplam 264 eser gönderildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğünce düzenlenen yarışmanın ilkokul kategorisinde 180 öğrenci şiir gönderdi.

Ortaokul kategorisinde ise 84 eser yarışmaya gönderildi. Jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren eserler belirlendi.

Yarışmada ilk ve ortaokul olmak üzere 2 kategoride eserleri derece yapan öğrenciler şöyle:

İlkokul

Elif Elvin Özgün / Niyazi Mısri İlkokulu

Eylül Zümra Yılmaz / Ali Nahit Bozatlı İlkokulu

Amine Şeyma Yalım / Kazım Karabekir İlkokulu

Mansiyon

Siraç Özen/ Hacı İbrahim Işık İlkokulu

Hatice Çamtosun / Özel Malatya Doğa Koleji

Aylis Mangültacı / TOKİ İlkokulu

Ortaokul

Zehra Aslan / Biruni Ortaokulu

Mustafa Emirhan Akkanat / Barguzu Ortaokulu

Yeşim İrem Gönen / Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mansiyon

Kerem Batın Zengin / Hayriye Başdemir Ortaokulu

Naz Akça / Biruni Ortaokulu

Zeynep Ebrar Kurt / Öğretmenler Ortaokulu

Bülten

Birinci olan şiirler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız